Ny favvo-outfit!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Jag har aldrig varit en kostym eller kavaj-tjej, men det finns sammanhang som jag borde klä mig lite “proffsigare” och ett sånt tillfälle kommer snart så därför är jag så himla glad att jag har hittat den perfekta kavajoutfiten med en ungdomlig kling, helt i min smak! Så nöjd!

img_3612-1
img_3611-1

Ni hittar kläderna genom att trycka på länkarna:

 

Kavaj, linne, shapingbyxor, rosa solbrillor

 

Byxorna är jeggings med shapingeffekt – jag älskar hur dom sitter över rumpan 🙂 Bra pris var det också!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här