Nu har missfallet startat

Idag börjar det nog. Idag kom det lite blod, men bara väldigt lite och det känns som det kommer komma mer. Så som det kan vara i början på en mens. Först tänkte jag att jag inte kunde gå till jobbet, men sen när det plötsligt tog slut så funderade jag på om jag kanske kunde pröva att gå ändå. Jag kände efter i kroppen och jag har faktiskt inte ont nånstans alls, möjligtvis pyttelite mensvärk om jag känner efter. Just nu så känns det precis som den dagen när man ska få mens. För mig brukar det börja med lite bruna flytningar eller små blödningar i toaletten och det var precis så det var nu. Det känns skönt om det kommer igång av sig själv, men om det ska göra ont så får det gärna vänta tills fredag kväll.

Nu har missfallet startat

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

  1. Elin

    Kan inte ens föreställa mig vad du går igenom! Jätte tråkigt! Jag är ledsen över att inte blivit gravid på 6månader. Varav ett tidigt missfall! Har inget bra att säga, jätte tråkigt att sånt här måste hända

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här