Nu är vi halvvägs!

Nu är vi halvvägs in i graviditeten! Bebisen är bakad till 50% och lika långt som jag redan har gått har vi kvar 🙂 Det känns som en magisk milstolpe! Nu vill jag att tiden ska gå lite långsamt så att jag hinner njuta av att vara gravid.

Min foglossning har blivit en miljon gånger bättre sedan jag började jobba hemifrån och fick foglossningsbälte och sittkudde. Nu hoppas jag bara att coronaviruset lugnar ner sig under sommarn så att vi slipper oroa oss för allt möjligt. Det är jobbigt att vara gravid och orolig… Jag drömmer och längtar efter gravidvattengympa, gravidfikor, promenader, gå till stranden och klä gravidmagen i långklänning…

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här