Nu åker vi hem!

Tjoohooo! Idag åker vi hem!! Åh vad jag har längtat! Sista veckan har gått snabbt men också långsamt! Jag längtar efter allt där hemma, vanliga livet 🙂 Vi har haft en bra tid här också, stundtals jobbig men också en väldigt bra tid! Livet här har verkligen varit väldigt väldigt annorlunda och jag har tvingats anpassa mig väldigt mycket och det är verkligen inte enkelt! Jag vet att jag kommer sakna vissa saker här när vi väl är hemma igen, men just nu känns det som jag inte kommer sakna nånting 🙂 haha! Jo, Jairs familj kommer jag sakna och att äta krabbor för det är mums!

Jag undrar hur Lucas kommer reagera i Sverige? Undra om han kommer känna att allt är annorlunda direkt? Jag undrar hur han kommer uppleva vår lägenhet? Det är ju så mycket mera yta där och där får han promenera runt och pilla på allt, här är det massa farliga saker överallt så vi måste vaka över honom som en hök! Jag är så nyfiken på hur Lucas kommer reagera när vi kommer hem till vår lägenhet. Kommer han promenera runt direkt och upptäcka eller kommer han vara försiktig och hålla sig nära mamma och pappa? Vad tror ni?

DSC02796

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Petra

    Åååååå, jag har också längtat ska du veta!!! Vi måste ses innan lördag, så är det bara. Ha en bra flygresa nu å hör av dig om ni behöver akut hjälp från Landvetter:D pussar och kramar

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här