Njuter av ett nystädat hem – tack Eken Städ!

Ni anar inte hur nöjd jag är med den här dagen! Det känns liksom gott ända in i själen! Idag har jag pysslat om mig själv genom att gå till gymmet, samtidigt som vår lägenhet har blivit renare än nånsin tack vare Eken Städ!

Eken Städ är ett nytt städföretag här i Göteborg som körde igång år 2015. Zane, som driver Eken Städ har lång erfarenhet av städbranschen och har nu startat Eken Städ som levererar det lilla extra. Hemma hos mig har det varit två städare idag, varav den ena var ägaren av Eken Städ. Jättetrevlig och otroligt proffsig kvinna! Jag pratade lite med Zane om hennes företag och fick veta lite mer om hennes verksamhet. Hon berättade att hon alltid gör kostnadsfria hembesök hos sina kunder innan första städningen för att veta exakt vad kunden behöver så att kunden säkert blir nöjd. Alla kunder har ju olika förväntningar, en del vill ha städat där dom inte kommer åt själva och andra vill bara ha städat där det syns. Jag, till exempel, vill gärna ha städat bakom soffan och under soffdynorna och andra skrymslen som jag aldrig ser eller orkar städa själv. Jag vet ju att smutsen finns där annars haha!

Några saker som Eken Städ erbjuder i samband med städning som gör Eken Städ unikt när det kommer till service är:

 • Eken Städ passar på att rasta din hund medan dom ändå är hemma hos dig – perfekt medan du jobbar!
 • Eken Städ erbjuder tvätt av kläder i samband med städning

     Jag är väldigt nöjd med dagens städning. Eken Städ var väldigt noggranna och tog även lister, dörrhandtag, blöjhinken, tvålkoppen, bakom soffan och under soffdynorna. Ja, dom tog till och med micron och ugnen trots att dom inte ingick i min städning. Jag gick innan städningen var klar och kände mig heltrygg med att lämna nycklarna.

Eken Städ städar med kundens egna städprodukter, men dom hade även med sig lite egna produkter, bl.a. en ugnsrengöring som gjorde susen på mindre än en kvart! Den luktade dessutom ingenting. Vår ugnsrengöring som vi brukar använda vågar jag inte spraya med som gravid, så stark är den! Jag tycker det är bra med städföretag som använder kundens egna städprodukter, även om vår dammsugare tjuter och har trasig slang så föredrar jag den eftersom jag vet att den bara har varit hemma hos oss. Jag är pälsdjursallergiker så katthår är det sista jag vill ha in i vårt hem. Jag tycker också om när jag kan välja mina egna produkter, dofter m.m.

Just nu sitter jag här av vårt fina hem. Jag har tänt lite doftljus och hällt upp ett glas mjölk mot halsbrännan och bara njuter av det fina jobbet Eken Städ har gjort idag. Jag vill verkligen tacka för det här samarbetet och jag kommer boka in en ny städning i april så att det är fint när bebis kommer 🙂 Städhjälp när man är gravid eller har bebis är verkligen guld värt!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Malin S

  Men fy vad skönt! Problemet för mig vore nog att jag skulle känna mig tvingad att städa undan innan städarna kom för att städa 😉 hahah… Men som du säger – guld värt. Finns så mycket annat att lägga tid och energi på!

  Svara
  • Emma - På Smällen igen!

   Hihi! Det gjorde jag jämt första gångerna också! Jag städade och plockade så att det skulle vara enkelt för städarna att städa, men jag dammsög inte och så. Disken tar jag alltid hand om själv också innan städarna kommer. Ja, men exakt! Jag tycker aldrig jag har någon tid och med ett barn till så lär det bli ännu mindre tid. Jag tror att man gör sig själv en tjänst genom att inte alltid göra allt själv. 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här