Okategoriserade

Nissen flyttar ut och sista buset

Decembers höjdpunkt var helt klart nissedörren! Barnen och även jag har haft väldigt roligt med den. Jag körde på hela december trots att jag var sjuk och missade bara en gång och det var dagen efter julfesten. Jag tänkte att jag skulle göra en sammanställning med nisses bästa bus inför nästa år, det kanske kan vara inspiration för någon 🙂 Vad tror ni om en sammanställning inför dinovember också kanske?

Hemma hos oss flyttade nissen ut på annandagen istället för julafton. Jag ville inte att barnen skulle starta julafton med att bli ledsna så därför lät jag nissen förbereda dom på att han skulle flytta ut när julen var slut. På juldagen när barnen vaknade hade nissen städat bort all snö och packat alla sina saker i en flyttlåda. I brevet berättade han att han skulle flytta tillbaka till nordpolen men att han hade gjort ett sista bus med en överraskning som barnen skulle leta efter.

Buset hittade barnen i badrummet. Nissen hade skapat sitt egna jättelika bollhav genom att fylla hela duschen med stora ballonger. Barnen älskade det!

org_dsc06636-1
org_dsc06637-1
org_dsc06643-1

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.