Neutrala bebiskläder till BB-väskan

Nu är bebis första kläder inhandlade! Nu kommer vi nog inte köpa mer neutrala kläder. Det finns ju en hel del kvar från Lucas också, så bebis kommer inte vara utan! Eller jo, kanske, vi körde mycket hud mot hud i början med Lucas. Om bebis blir en flicka så kommer jag gå loss på rosa! Jag vet att bebis inte “måste” ha rosa, men ni anar inte hur mycket jag suktar efter puttenuttiga rosa kläder med spets och blommor!  

Jag köpte 3 bodys (alla är omlott), två par byxor varav 1 par är med fötter och 2 pyjamasar varav 1 är med fötter. Vill man inte ha fötterna längre så kan man ju bara klippa av 🙂

Nu har vi tillräckligt med neutrala kläder för BB och första tiden hemma. Även om bebis kommer få ärva en del så tycker jag att det kändes kul att ha nya kläder till BB så jag inventerade inte ens bebiskläderna innan jag köpte det här 🙂 Alla dessa kläder kommer från Lindex, det fanns massor av neutralt där nu! Jag, Jair och Lucas var där i söndags och köpte kalsonger till Lucas och passade då på att kolla in bebisavdelningen. Hela notan gick på 1167 kr, Jair sa inte ett knyst, men jag VET att han tycker det var dyrt! Haha! Men det var väl bara bra att han får se hur mycket det kostar så att han inte tycker att jag shoppar för mycket 🙂 Nu var han ju ändå med och valde 🙂

Relaterade Inlägg

10 Kommentarer

 1. Mikaela

  Åh vilka fina kläder. Jag känner igen det där med att totalt gå loss på rosa. Men kommer ta med mig lite neutrala favoritplagg från sist till bb/neo också. Ska vara beredd den här gången om man inte kommer hem första veckan.

  Svara
  • Emma - På Smällen igen!

   Oj, det har jag inte ens tänkt på. Jag har liksom tagit för givet att vi stannar max 2 nätter. Hur länge stannade ni förra gången?

   Svara
   • Mikaela

    Vi fick stanna 8 dygn pga gulsot så han var tvungen o sola. Men han föddes ju lite för tidigt.

   • Emma - På Smällen igen!

    Jaha ok, bra att ha det i åtanke. Lucas hade också lite gulsot, men han behövde bara vara i dagsljus sa dom till oss så vi behövde inte sola. Men det kan vara bra att vara beredd på såna saker. Jag har knappt tänkt på det 😛 Men hur mycket kläder han ni använda på BB? Jag hade med två pyjamasar och två klädset, Lucas använde inget på dom 3 dygnen vi var där. Första gången han hade kläder var när vi skulle åka hem 🙂

   • Mikaela

    Nja det blev väl egentligen inte så mycket kläder använda pga solningen. Då ligger de ju i blöja. Men insåg att vi hade tagit med oss fel storlek och det vet man ju aldrig hehe så kommer nog ta med lite mer men också mer blandade storlekar. Hade med oss det mesta i storlek 56 men i och med att sonen var 55 när han föddes och 58 lång när vi lämnade sjukhuset så hade vi inte jätte mycket kläder kvar att välja bland. Sen vet man ju inte om nästa blir lika stor o än så länge följer hon inte brorsans storlek i magen så du är ju möjligt att hon kan ha storlek 56 längre. Jag hoppas ju verkligen att hon inte är så stor så förlossningen kanske blir lite lättare.

   • Emma - På Smällen igen!

    Aha, nu förstår jag! I så fall kan jag verkligen tipsa om dom bodies som jag köpte. Dom hade nämligen en bodyförlängare inbyggd! Såååå smart!!! 🙂

   • Mikaela

    Nä vad smidigt. Dock har vi så mycket kläder nu så får ta o köpa några förlängare bara så att vi kan använda det har. När man hade endel neutrala kläder från förra gången samt fått en drös med rosa nu så behövs det verkligen inte mer kläder hehe.

   • Emma - På Smällen igen!

    Hehehe! Det förstår jag verkligen! Men några såna förlängare kan nog vara bra att ha 🙂 Ja, kassörskan sa att det var helt nytt för denna kollektionen 🙂 Ska nog passa på att skriva ett inlägg om det och tipsa alla läsare faktiskt 🙂

 2. Petra Mary-Anne

  Tror nog att jag får ta mig en tur till Lindex, verkligen jättesöta kläder, speciellt bodyn med luftballonger. Älskar den!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här