Nätshopping med 30 % rabatt under coronakrisen

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Det är inte bara restauranger och fysiska butiker som blöder i dessa tider. Nätförsäljningen har också gått ner, särskilt för modebranschen. Folk handlar inte lika mycket när resan eller festen är inställd och dom ändå “ska sitta i karantän” (källa). Nu har Bubbleroom också tvingats varsla pga försäljningstappet, så tråkigt! Jag är väldigt förtjust i Bubbleroom, inte bara för att dom kommer från min hemstad Borås och för att jag samarbetar med dom, utan också för att jag gillar deras kläder och priser. Dom är duktiga på att göra plagg som passar just min kroppsform, till exempel har jag aldrig hittat så bra byxor förut. Jag började köpa jeans och byxor från dom redan innan vi började samarbeta och nu kan jag inte ens tänka mig att köpa några andra byxor. Jag skulle tycka att det var supertråkigt om dom inte klarade coronakrisen…! Jag kommer därför pusha för dom lite extra 🙂

Först ut är dom bästa jeans/byxorna! Byxorna är stretchiga men tappar inte formen efter användning. Du behöver inte tvätta dom stup i kvarten för att dom ska dra ihop sig, dom sitter lika bra oavsett. Jag gillar när byxorna sitter åt och inte hänger löst under rumpan, men samtidigt så hatar jag när dom sitter åt i midjan. Dessa sitter inte åt i midjan utan är alldeles perfekta! Kan varmt rekommenderas!

ub1
ub2
ub3
ub4

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Just nu kan ni göra en hel del riktigbt bra deals hos Bubbleroom, bl.a 30% rabatt på klänningar och playsuits men också hela 25% på skor! Här kommer några sommarnyheter där vissa är med på rean!

ub21
ub19
ub16
ub20

HÄR 30% rabatt! / HÄR / HÄR / HÄR

Det är så mycket fina klänningar på Bubbleroom just nu 🙂 Jag kommer satsa på lite längre som även funkar när magen blir större. Perfekt att slippa köpa en massa gravidkläder som inte går att använda efter graviditeten.

ub7
ub17
ub10
ub11

HÄR 30% rabatt / HÄR 30% rabatt / HÄR 30% rabatt / HÄR

Ett hett tips just nu är att playsuits är på rea upp till 30% 🙂 Två av mina favoritsommaroutfits är på rean just nu! Om ni köper den högra är ett tips att ta en storlek större än vad ni brukar 🙂

org_dsc05032
img_8991-1

HÄR 20% rea! / HÄR 30% rea!

Det finns också en hel del tjusiga toppar som enkelt kombineras med t.ex. en vit jeanskjol, så fint!

ub6
ub9
ub22
ub8

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här