Några nya outfits

– Innehåller annonslänkar –

Nu ska ni få se några av mina nya outfits! Jag har verkligen kommit in i shoppingmode sen jag började jobba på kontor igen. Det är ju så mycket roligare att handla kläder nu när jag har kollegor och faktiskt är ute bland folk nästan varje dag. När jag jobbade hemifrån så var det ganska många dagar som jag bara vara hemma och då behövde jag varken kläder, skor eller smink 😛 Så här kommer några av mina nya absoluta favvo-outfits!

Första outfiten är den i inlägget där jag skrev om en outfit som skrek mitt namn, men istället för att avslöja vilken det var så bad jag er gissa vilken som jag hade köpt. En gissade rätt att det var dom rosa byxorna, men ingen gissade rätt på blusen 🙂 Hur somrig och fräscht är det inte med ljusrosa byxor och vit topp?

Länk till TOPP / BYXA / SOLBRILLOR

Jag älskar byxorna, dom är sköna och stretchiga, klämmer ingenstans men sitter ändå kvar på helt rätt plats. Jag har köpt alla mina senaste byxor från det HÄR märket på Bubbleroom. Solbrillorna är från förra året och är med på rean, kostar just nu 139 spänn 🙂 Nu har jag även hittat ett par SKITSNYGGA rosa pumps (LÄNK) som kommer passa PERFEKT till dom här byxorna! Jag hittade dom på Åhlens igår och blev helt till mig! Lucas frågade mig: “Mamma är du glad? Ska du köpa dom?” Jag tänkte en snabbis på dom svarta pumpsen som jag beställde här om dagen och sa. “Nej, mamma ska önska sig dom.” (så säger jag ju jämt att Lucas ska göra så nu fick jag smaka lite på min egen medicin. 😉 Sen sa jag “Säg till pappa att mamma önskar sig dom på Mors Dag”.

På vägen hem hämtade jag ut paketet med dom svarta pumpsen och när jag provade dom så var dom nästan för sköna för att motstå, men liiiiiite för stora så då bestämde jag mig för att skicka tillbaka dom och köpa dom rosa pumpsen istället. Alltså dom är sååååå snygga! Jag gjorde en ny beställning redan igår och till min glädje så var 3 för 2 erbjudande på Footway förlängt så jag får fortfarande samma rabatt plus att det är helt gratis med frakten, även returfrakten, när man köper skor!

Blusen finns även i rosa, men jag tyckte att vitt var perfekt för då kombinerade dom med byxorna 🙂

Ni måste spana in dessa blusar också! Dom är mitt absolut senaste och bästa fynd! Egentligen kostar båda två över 300 spänn/styck, men nu fick jag den ena för 99 kr och den andra för 149 kr! Det är just såna här blusar som jag letar efter och behöver mer av. Dom är perfekta att ha på jobbet och just eftersom dom är vita så passar dom till alla mina byxor (utom mina vita jeans). Om ni hittar snygga blusar i den prisklassen får ni GÄÄÄÄÄÄRNA tipsa mig! Det fattas alltid såna här plagg i min garderob 🙂

img_6093
img_6092
img_6090
img_6091

Ni hittar båda dessa blusar HÄR

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här