Mysig playdate idag

Idag har varit en riktigt bra dag för både mig och Lucas. Jag och Lucas har varit iväg och besökt en annan blivande aprilmamma och hennes dotter. Det blev lek och bus hemma hos dom hela dagen och vi åt något som är helt barnsligt gott emellanåt, nämligen snabbmakaroner och köttbullar! Lucas äter bara köttbullar och korv, så förhoppningen var att han skulle gilla maten och kanske smaka lite på makaronerna eftersom alla andra åt. Lucas är inne i en period där han gillar att härma andra barn, så han härmades men smakade tyvärr ändå inte på makaronerna. Däremot så åt han nästan en halv banan! Ibland kan han till och med låtsas dricka ur en klämmis bara för att han vill härmas, knäppa unge!

Vi hade jättetrevligt på playdaten! Barnen lekte hela tiden och vi mammor satt med barnen och pratade mammasnack under tiden. Nästa gång så bjuder vi hem till oss istället!      
Lucas var trött när vi kom hem, men vi lyckades vara vakna en liten stund och bygga med lite lera 🙂 Kolla vad fin han blev i håret!

Under tiden vi var borta så fixade Jair hemma i lägenheten. Det har varit många tråkiga/jobbiga saker på att-göra-listan som jag har placerat på mig själv och som därför inte blivit gjort. Hur gärna jag än vill så är jag ingen superwoman som fixar allt själv och ibland blir småsaker jobbigare bara för att man skjuter upp dom. Men idag så fixade Jair i alla fall alla saker på den listan! Sååå skönt! Så nu har till och med Lucas fått upp båda gardinlängderna i sitt fönster, trots att jag egentligen inte gillar gardinen, men det får duga så länge, tills vi hittar något bättre 🙂

 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här