Morgonpromenad

Jag kan knappt fatta att vi FORTFARANDE sjuka! Det har gått en hel månad nu och så fort den ena mår bättre så är det nån annan som blir sjuk. Förra torsdagen blev William sjuk och hade feber, under helgen blev jag och Victor dåliga och Lucas fick ont i huvudet, så då tog vi beslutet att hålla oss hemma och testa oss IGEN! Det här börjar blir riktigt tröttsamt nu alltså…

Det är i alla fall skönt att vi inte mår skit längre utan “bara” är snuviga och hostiga. Jag har till och med orkat promenera 10.000 steg om dagen varje dag denna veckan. Det är faktiskt superhärligt att promenera den här årstiden om vädret tillåter – luften är frisk och det är inte för varmt 🙂 Perfekt för morgonpromenad!

Förresten, har ni något bra tips om poddar som jag kan lyssna på medans jag promenerar så tar jag TACKSAMT emot det!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Carro

  Våra sanningar med Carin och Vivi, lyssna från början, de är hysteriska😄
  Relationspodden med Bingo och Katrin.
  Mitt i livet med Malin Gramer och Jessica Lasses.
  Dålig stämning med Fayme Elmén och Lady Dahmers, kul blandning av roliga och viktiga ämnen.
  Framgångspodden, välj någon person som verkar intressant och lyssna! Lyssnade senast på avsnittet ”storbedragerskan” Ingela Jansson.. Mkt bra!

  Svara
  • Emma

   Tack för tipset! Lyssnar på P3 dokumentär hela tiden nu och det känns som jag kan gå hur länge som helst bara för att det är så spännande 🙂 Jag är till och med mer sugen på att gå ut och gå 🙂 Lyssnade också på dokumentären om Mattias Flink, så intressant!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här