Mitt mål INNAN bebisen kommer + TÄVLING!

Jag har ett mål som jag satte i början av graviditeten, jag vill nå 10.000 följare på instagram och därmed låsa upp den eftertraktade “swipe-up”-funktionen innan bebisen kommer! Jag är såååå ruskigt nära nu! Det skulle reta gallfeber på mig om jag inte når målet innan bebisen kommer. Haha!

Vill ni stötta mig kan ni göra det genom att följa mig på instagram @pasmallen.nu och tipsa vidare om min instagram 🙂 Jag uppdaterar regelbundet i stories och det är antagligen där som ni snabbast och lättast kommer se hur det går för oss under förlossningen!!! Vi kommer uppdatera så mycket vi kan!

Just nu har jag dessutom en tävling på min instagram som pågår till söndag den 9:e augusti! Missa inte att tävla om två babyfiltar från Vinter & Bloom, en vit soft grid gallerfilt och en muslinfilt i valfri färg. Muslinfilten är mjuk och härlig, sydd i tre lager, finns i färgerna dove grey, dusty rose och sage green 🙂

Fy vad retligt det skulle vara om bebis tittar ut innan jag har nått målet nu när jag är så ruskigt nära! Haha!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här