Mitt bloggår 2014

WordPress Jetpack har satt ihop en rolig bloggstatisk-rapport över mitt bloggår 2014. Det bara halva året eftersom det är bar är min tid här på Loppi 🙂 Det hade varit kul att se hur hela året har gått, men eftersom jag bloggade på Minbebis till maj 2014 så kan jag bara se halva året.

IMG_2069.JPG

 

Lite läsarstatisk från det senaste halvåret 🙂

IMG_2070.JPG

 

Mina 5 mest lästa inlägg på Loppi år 2014

1. Besked om missfall

2. 10 bästa barnapparna till ipad

3. Tipsa för att vara med i På Smällens julkalender

(en lucka är fortfarande öppen HÄR)

4. Inte ok

5. Operation på måndag

Mitt mest lästa inlägg är mitt absolut sorgligaste inlägg är inlägget jag skrev samma dag som jag fick besked om mitt missfall. Jag har aldrig läst det igen, men jag grät väldigt mycket när jag skrev det och jag vet att det blev väldigt sorgligt. Flera av er läsare skrev till mig att till och med ni grät när ni läste och nu när jag tänker på det vill jag gråta igen.

IMG_2071.JPG

 

Fortsätter listan på mest lästa inlägg…

6. Bortskämda barn eller bara goda förutsättningar

7. Vaccinera eller inte? Diskutera!

8. Går inte upp i vikt

9. Det där med hen och unisex

10. När tar tårarna slut

Jag har läsare i 90 länder i världen! Sverige, Finland och England är topp 3!

Är du en utlandsläsare? Kommentera gärna och skriv varifrån du läser!

IMG_2073.JPG

Och ni har hittat hit till min blogg genom dessa sidor:

IMG_2072.JPG

 

Tack alla läsare för år 2014! Jag hoppas på ett ännu mera spännande 2015 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Karin

    Jag är på jobb ett halvår i USA och laser din blog härifrån 🙂 Alltid lika kul att få nyheter från Goteborg och Hisingen!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här