Midsommar i romantikens tecken

Victor är verkligen en romantisk kille ♥ Han är en sån där kille som man ser på film, som gör massa romantiska och gulliga grejer för sin tjej. Jag minns i början av vårt förhållande, när Victor på sms skrev att han drömde om att förgylla min vardag med både stora och små saker, ge mig egentid för att gå till gymmet, överraska med myskväll mitt i veckan och röva bort mig för en helg på spa. Mitt hjärta smälte när jag läste det smset, men inte trodde jag att det nånsin skulle bli verklighet. Men det blev det!

Denna helgen gjorde han det igen! Vi skulle vara barnfria denna midsommar när barnen skulle till sin mormor och då passade Victor på att ta med mig på en välbehövlig staycation! Han var så hemlighetsfull, till och med på dagen och gick nyfiket runt för att kolla vad han packade. Jag såg att han packade min bikini och då började jag fråga vad jag skulle ha på mig och fick som till svar, vanliga kläder och något finare till kvällen. Sen började han koka potatis och jag började fundera på om han hade planerat en picknick eller ett firande med något annat par. Jag frågade om han ville att jag skulle göra något, kanske skära upp vattenmelon? Det tyckte han var en bra idé.. Han förvirrade mig helt. Potatisen var till en sillunch hemma och efter lunchen så åkte vi och parkerade i Ica focushuset och då förstod jag att det var till Upper House vi skulle 🙂 Vårt favoritställe!

Asså den här poolen är sååååå häftig! 19 våningar ner kunde vi se bilar passera rakt under våra fötter! En unik upplevelse!

Magen har växt lite sedan vi var här i februari 🙂 Nu gick kulan inte att ta miste på 🙂

dsc02598
dsc00992

Min älskade finaste fästman skämde bort mig upp över öronen med en härlig spa-dag och på eftermiddagen var det dags för duo-massage. Jag fick ligga på mage på en kudde med hål för magen – underbart! Det var ju så längesen som jag låg på mage 🙂 Massören masserade min ömma svank och rygg. Jag har verkligen haft ont i ryggen det sista så det var underbart. Victor fick också massage samtidigt, han har också gått och spänt sig mycket den sista tiden så det var välbehövligt även för honom 🙂

Midsommar bjöd både på solsken och spöregn… klassiskt midsommarväder 🙂 Men det var rätt skönt när det duggade när vi var ute i den varma poolen.

Efter massagen spa:ade vi en stund till innan det var dags för middag på Heaven 23. På Heaven 23 åt vi förrätt och huvudrätt – sååå gott! Men hur mycket vi än ville så orkade ingen av oss efterrätten. Jag tyckte det kändes som att min navel skulle spricka när som helst, så mätt var jag!

dsc02608
dsc02605
dsc02614

När vi hade ätit gick vi tillbaka till våra rum och åt vattenmelon och chokladpraliner innan jag somnade som en stock! Haha! Jag sov som en prinsessa nästan hela natten om man räknar bort alla kisspauser..!

Vi sov tills vi vaknade av oss själva, så lyxigt! Och då gick vi upp och åt Upper House fantastiska á la carte frukost! Den är oslagbar, särskilt havregrynsgröten! Jag har aldrig nånsin ätit så krämig havregrynsgröt förut, det smakar som den är kokad på grädde 🙂 Mums! Om ni har några tips på hur man kan få så krämig gröt så får ni gärna tipsa!

dsc02635
dsc02649
dsc02651

Efter frukosten spa:ade vi lite till, man får ju passa på medan man är här 🙂

Jepp, från min synvinkel ser det definitivt ut som jag ligger här naken! Haha!

Vi var bra möra när vi lämnade Upper House men ändå orkade vi med ett litet besök hos Victors fina farmor ♥

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. H

    Så mysigt det ser ut!

    Har inte testat deras gröt men att göra havregrynsgröt med hälften mjölk och hälften vatten gör jättemycket för smaken, så det kan jag absolut rekommendera!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här