Mer slempropp och mer förvärkar

Delar av slemproppen gick hela dagen igår och på slutet kom det till och med lite blodblandade flytningar, vilket tyder på att livmoderhalsen mjukas upp och förkortas. Det är så galet spännande nu! Jag vill fortfarande ha kvar bebisen i magen så jag blir inte besviken för alla falsk alarm, snarare blir jag ännu mer taggad.

Förvärkarna kommer och går, dom flesta är väldigt svaga och gör nästan inte ont, men inatt vaknade jag upp av att jag fick en ond förvärk igen. Dock somnade jag om ganska så snabbt efter det och fick sova bra så om jag hade någon mer så måste den varit väldigt svag i så fall.

Denna helgen är vi barnfria och ska bara slappa och göra saker vi tycker om, så skönt! Vi får se om bebis bestämmer sig för att titta ut bara för det 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här