Mellandagsrea och nyårstips

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar – 

Mellandagsrean är redan i full gång på många ställen, bland annat hos Bubbleroom! Och vet ni vad, om ni beställer senast på juldagen så finns det fortfarande tid att få hem nyårsklänningen 🙂 Jag dog lite när jag såg den här klänningen, såååå fin! Synd att vi inte ska göra nåt särskilt på nyår bara… Finns även i guld!

img_4142-2
make-way_20
img_4143-1

Jag har shoppat lite smått och gott redan, en del av det på rean och en del till ordinariepriser. Den gröna klänningen är ett riktigt kap, endast 119 kr! Jag har den även i midnattsblå, så fin! Jag brukar få väldigt mycket beröm på jobbet för just den klänningen 🙂 Jag kör alltid lite extra uppklätt på fredagar 🙂

dsc00072
dsc00018
dsc00077
dsc00057

HÄR / Kjol HÄR / HÄR endast 119 kr (har den även i midnattsblå) / HÄR

Jag ÄLSKAR min nya poncho! ALLTSÅ SÅ FIN! Jag kan knappt vänta tills vintern är över och det börjar gå mot vår så jag kan gå runt med denna! Den ser verkligen så lyxig ut, jag är så nöjd! Jag blev också väldigt förtjust i den vita fejkpälsen. Såååå fin! Jag hade egentligen velat ha den på jul och vara matchy matchy med Isadora men jag måste byta till en större storlek först. Det får bli till nyår 🙂

Mjukissetet i sammet är också på mellandagsrea 🙂 Passa på medans det är billigt 🙂

dsc00042
dsc00033
dsc00089
dsc00054

HÄR / HÄR / Kimono HÄR Byxor HÄR 50% rea / Zebra-blazer HÄR

Vad ska ni göra på nyår? Någon mer som ska fira hemma med familjen?

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Sabina

  Hej! En inte illa menad fråga, du tycker inte de där klänningarna är gör korta till jobbet? Tror inte jag skulle känt mig bekväm 🙂

  Hälsningar Sabina

  Svara
  • Emma

   Hej! Nej, jag har svarta strumpbyxor under så då syns ingen hud. Den får ner en bra bit under rumpan så jag tycker dom är helt okej 🙂 kram!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här