Måsten i sommargarderoben!

– Innehåller annonslänkar –

Det bästa med att ha fast lön igen är att man faktiskt kan unna sig att köpa saker. Jag har längtat länge efter att köpa nya kläder och nu kan jag äntligen göra det. Dessutom behöver jag ju faktiskt se representabel ut på jobbet så det var nödvändigt shoppa lite 🙂

Jag har spanat in några nyinkomna sommarplagg som jag verkligen vill ha och som jag tänkte köpa när nästa lön kommer, men när jag kollade igår så var en av dom playsuits som jag önskar mig nästan slutsålda! Jag lyckades som tur var haffa en i storlek M igårkväll – alltså den är sååå fin! Det är den i mitten som jag har beställt, finns fortfarande kvar i storlek M!

sommar-vero-moda-iselin-78-playsuit-snow-white
sommar-girl-in-mind-cici-playsuit-white
sommar-bubbleroom-piper-playsuit-white-dotted

HÄR / HÄR / HÄR

Jag har också förälskat mig i ett gäng långklänningar. Den senaste inkomna är den längst till vänster. Visst är den gudomlig! jag funderar på att köpa den för att ha på sommarfesten på jobbet.

sommar-girl-in-mind-mia-floral-wrap-maxi-white
sommar-bubbleroom
sommar-bubbleroom-vendela-frill-dress-white-floral

HÄR / HÄR / HÄR

Och så behöver man ju en matchande väska också och då har jag hittat en supersnygg väska för inga pengar alls! Den här kostar 279 kr och finns i tre olika färger 🙂 Väskorna finns HÄR!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här