Många klipp på Matsmart!

 – Inlägget är reklam för Matsmart och innehåller annonslänkar –

Jag har handlat så mycket från Matsmart denna sommaren, särskilt skönhetsprodukter! Jag tror att jag har bunkrat upp med grejer från Löwengrips Care & Color för ett år nu! Det finns fortfarande kvar grejer från LCC för den som är intresserad – min favorit är deon som nu kostar 39 kr istället för 129 kr, som hittat!

Några saker som jag alltid kollar efter på Matsmart som går åt här hemma är pasta, ris, tomatkross, majs och kaffe. Jag har sparat mycket pengar på att köpa just dessa grejer på Matsmart 🙂 Ett tips är att bunkra upp ordentligt när det är kampanj, det gör alltid jag 🙂

Ett annat hett tips är linskakorna! Vi köpte en för att testa i början på sommarn och dom var ruskigt goda! Ja, till och med godare en riskakor och definitivt mycket nyttigare eftersom dom inte innehåller arsenik som ris gör. Perfekt som mellanmål! Just nu kostar dom endast 10 kr för 3 stycken!

Just idag är det extra bra att beställa för idag är det nämligen lördagsklippet, då får man en vara för 0 kr. Kolla in lördagsklippet för denna lördagen HÄR!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här