Magen vecka 37 – bebis nr 2

Nu känns magen så himla tung eller så är det jag som blivit svag haha! Det känns som min kropp har blivit tung också och mina hälar gör ont hela tiden. Jobbigt, jobbigt, jobbigt!

Jag tror magen har börjat sjunka för halsbrännan är inte lika illa längre. Jag glömmer till och med bort Omeprazolen ibland på kvällarna, men precis innan läggdags så brukar den vara tillbaka trots Omeprazol så jag måste fortsätta ta dom ändå. Men det känns ändå som att det har lättat lite 🙂 Denna veckan ska jag göra en jämförelsebild så att ni får se 🙂

 

Det är nära nu! Inte alls långt kvar! Och nu så här lagom tills jag ska gå och lägga mig så har jag mensvärk igen. Undra om det är livmodern som växer eller om det är bebis som vill ut? Spännande! 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här