Magen vecka 33 – bebis nr 3, vår “korv”

Veckorna bara springer förbi nu! Idag var det sista dagen på vecka 33 och jag känner mig faktiskt lite stressad. Det är fortfarande mycket jag vill få klart innan bebis tittar ut och min ambition är att vara helt klar med allt en månad innan, alltså 10:e juli… för sen ska vi bara vila ända fram till förlossningen 🙂

Nu mäter livmodern 31 cm och bebisen är stor som en Durian. Helt galet! Men nu kan jag ju känna att det är något stort därinne ändå. Ibland när Victor puttar försiktigt på bebisen från ett håll så känner jag hur en kroppsdel sticker ut på andra sidan magen. Sååå häftigt!

När bebis är ute så kommer vi sakna gravidmagen båda två!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här