Magen vecka 14 – bebis nr 4

Bebisen är stor som en citron nu, men jag tycker inte riktigt att jag har fått någon mage ännu, i alla fall inte om man jämför med graviditeten med William. Då blev min mage mycket större än vad den blev i dom andra graviditeterna. Den största skillnaden mellan dom olika graviditeterna är att jag hade moderkakan i framvägg med William, kan det påverka storleken på magen? Jag inbillar mig att jag kommer få mindre mage denna gången!

Bild på magen med William – med Isadora – med Lucas

79134922-1097-4c58-ba52-71bbf75823a8
66d1f6a0-01b3-40cd-af95-8750f5ad0aaa
img_0554

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. SandraS

    Hej Emma! Hoppas du mår bättre nu. Jag hade moderkakan i framvägg nu med nummer tre. Hade största magen av alla tre! Men det visade sig att jag hade väldigt mycket fostervatten denna gång. Så jag tror inte att moderkaka i framvägg påverkar storleken (min barnmorska skakade bara på huvudet när jag frågade om samma sak nämligen). Det enda negativa var att det tog ända till vecka 20 innan jag kände några ordentliga fosterrörelser.. Kram!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här