Lucka 7 är öppen!

Godmorgon alla fantastiska läsare!

Idag är det dags att öppna den sjunde luckan i årets julkalender!


Foto: Fotoliselotte

Bakom dagens lucka hittar vi Daniel Wellington som tävlar ut valfri klocka värde hela 1799 kr! Tävla och vinn den här fina julklappen till dig själv eller till någon du tycker om 🙂

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Gå in på Danielwellington.se och välj ut vilken klocka som du skulle vilja vinna
 • Kommentera inlägget och berätta vilken klocka och varför du vill vinna
 • Svara på utslagsfrågan: Vad var det för färg på min allra första klocka som jag fick när jag var liten?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59 och då får även ni som inte vinner en liten överraskning 🙂
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

120 Kommentarer

 1. Nathalie wilstorp

  Dapper Sheffield skulle jag vilja vinna till klocktokiga man som kollar på klockor hela tiden 🙂
  Jag tror du hade en lila klocka 🙂 de hade nämligen jag haha så jag får på magkänsla 🙂

  Svara
 2. marlene

  Jag skulle vilja vinna klockan Dapper Cornwall till mig själv. Älskar klockor med det lilla extra, då det blir en fin detalj och accessoar som man kan matcha med det mesta.

  Tror att din första klocka var rosa.

  Svara
 3. Michaela Öhman

  Jag har alltid drömt om att någongång kunna få bära den dära snygga klockan igen som de allra flesta bär på sin arm. Min mormor gav mig en sådan för många år sedan men tyvärr så var det just klockan som var målet att komma åt vid ett personrån. Med denna vinst så skulle denna dröm förverkligats i bland kan små små ting betyda jätte mycket. Vi hoppas på att vinnaClassic Petite MELROSE

  Svara
 4. Erica

  Jag gissar att din första klocka var röd (har en speciell klocka i tanken)! Jag hade blivit så otroligt glad över att vinna en Daniel Wellington-klocka! Även om jag skulle gett Hexter & Baines klockan till mig själv så hade detta blivit en present till min syster. Hon älskar Daniel Wellington men har aldrig haft råd att köpa, hon skulle gå i TAKET när hon öppnade paketet ? Denna skulle jag ge henne: https://www.danielwellington.com/se/bundle-classic-petite-melrose-28-rg-white-cuff-rg-small

  Svara
 5. Ulrika

  Jag älskar Classic Petit Melrose. Om den hade funnits i rosé hade jag jublat! Min klocka blev nyligen stulen på ett badhus och saknar den enormt mycket. Tittar minst fem gånger om dagen på handleden men blir inte mycket klokare;-) en ny klocka som kan ta den gamles plats hade varit en fantastisk julklapp!
  Kram

  Svara
  • Marie-louise

   Åh jag skulle önska en Classic petit melrose klocka ? tror att rosa va färgen på din första klocka. Är utan o har inte råd att köpa en klocka.

   Svara
 6. EvelinaH

  Skulle vilja vinna klockan Classic Reading med silverfärgat ur till mig själv. En klocka som passar till alla outfits. Supersnygg!
  Skulle tro att din första klocka var vit.

  Svara
 7. Veronica

  Det skulle bli en Classic black Bristol till min fina sambo och mina söners fantastiska pappa som älskar klockor och har påbörjat en liten samling. Har inte köpt någon julklapp åt honom ännu, så denna skulle sitta perfekt! Gissar på färgen rosa på din första klocka ?

  Svara
 8. Karin Grandin

  Jag skulle vilja vinna en Classic York till min älskade sambo. Jan förtjänar verkligen något fint då han är världens bästa pappa till våra tre döttrar.

  Jag tror din första klocka var orange

  Svara
 9. Elin

  Jag önskar vinna Classic petite melrose 28mm, den är så otroligt fin! 🙂

  Jag tror att din första klocka var rosa, det var min iaf 🙂

  Svara
 10. Sarali

  En Classic Petitesser Sterling med vit urtavla hoppas jag på. Det vore underbart att få använda en klocka igen. Det har jag inte gjort på tjugo år. Har nästan glömt känslan att kolla armen istället för telefonen när jag vill veta tiden. Det vill jag uppleva igen. Jag tror att din klocka var röd, kanske med en figur på.

  Svara
 11. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  CLASSIC PETITE MELROSE önskar jag vinna. Jag tror din första klocka var grön :).

  Svara
 12. Heidi vainionpää

  Hej. Åh så fina klockor. Jag tror din första klocka var röd. Jag har kikat på sidan och hade valt en silvrig Cornwall classic med svart band i 40 mm för jag gillar större urtavlor:)

  Svara
 13. Malin nätynki

  Jag tror att din första klocka var gul!
  Jag skulle vilja vinna denna fina klocka till min sambo som fyller 26 år snart:) det vore en perfekt present. Han skulle även själv få välja vilken han vill ha så därför väljer jag ingen bland alla superfina klockor! ☺️

  Svara
 14. Karolina

  Jag skulle vilja vinna en CLASSIC PETITE,SHEFFIELD till mig själv. Har en klocka som börjar bli sliten och skulle så gärna vilja vinna en ny som skulle piffa upp en sliten 2barns mamma.

  Jag tror din första klocka var grön.

  Svara
 15. Stina Polvi

  Jag älskar DW-klockor <3
  Varför ger jag då bort dem jämt, tänker jag?
  Kanske för de ÄR så snygga och för att jag hoppas någon ska viska i Tomtens öra och förstå att man ger ju ofta bort sådant man själv vill ha 🙂 <3
  Knäppis man är !
  Jag skulle önska mig en Classic Cambridge, den är så fin — och ja, en sådan gav jag min dotter sist… 🙂
  Håller tummarna för en egen !
  Ha en fortsatt fin dag,
  kram!

  Svara
 16. Annika Andersson

  Jag önskar mig en Classic Petit Melrose för jag är hopplös när det kommer till att komma i tid. Antar det blir enklare med en snygg klocka! 😀

  Svara
 17. Pontus nilsson

  Jag skulle vilja ge min flickvän en riktigt fin julklapp. Jag tror hon skulle gilla CLASSIC PETITE MELROSE klockan.
  Jag tror att din klocka som liten var rosa.

  Svara
 18. Ia Jans

  Jag skulle vilja ge mig själv denna klocka då jag vill unna mig själv något fint, jag önskar en Classic petite sterling klocka. Jag tror din första klocka var röd.

  Svara
 19. Sofie Tegvall

  Jag behöver inte ens kolla på hemsidan för jag vet att Classic Durham är den klocka jag önskar mig. Min lillasyster arbetar på Daniel Wellington vilket gjort att de flesta i familjen har köpt klockor därifrån. Men inte jag…. Jag har varit för snål, som vanligt, för att unna mig en klocka till mig själv. Tänk va roligt att överraska på julafton med att ha en klocka på sig!

  Svara
 20. Linnea

  Jag tror din första klocka var röd.

  Jag skulle vilja vinna Classic Pettite Melrose med svart urtavla till mig själv eftersom den är så snygg. Jag har bara en klocka idag och det skulle vara kul att kunna variera sig lite, men då det är många andra utgifter för tillfället så har jag inte kunnat unna mig en extra klocka.

  Svara
 21. Tingeling

  Tror din första klocka var rosa

  vad fantastiskt att ha en klocka ser så mycket mer professionellt ut att kolla på armen än att kolla på mobilen

  Svara
 22. Sanna

  Wow, vilket fantastiskt pris! Det hade varit fantastiskt att få vinna hem en klocka till mig själv, det är något jag inte har haft sedan jag var i 8 års åldern. Det har liksom inte varit något jag som ensamstående förälder har kunnat prioritera, utan något som jag hela tiden har fått skjuta åt sidan för viktigare saker som dykt upp i vardagen. Den här vinsten hade därför betytt otroligt mycket och varit en av det bästa julklapparna någonsin.

  Fastnade lite extra för: https://www.danielwellington.com/se/dw-watch-women-classic-petite-melrose-rose-gold-white-28mm som var riktigt fin!

  Gissar på att din första klocka som du fick när du var liten var i färgen röd.

  Kram Sanna

  Svara
 23. Christine

  Åh jag har alltid velat ha en DW klocka sen jag såg dem första gången. Tidslösa, eleganta, snygga och smidiga. Min klocka idag är nog 12-13 år. Så skulle mer än gärna byta upp mig.
  Blir som ett fint smycke som kan matchas till det mesta. Skulle gärna vilja ha denna klockan https://www.danielwellington.com/se/dw-watch-women-classic-petite-durham-white-rose-gold-32mm

  Jag tror din första klocka var rosa. Säkert med Kajsa Anka eller liknande 🙂

  Svara
 24. Malin Svensk Björck

  Gissar att din första klocka var röd.
  Vill vinna den här:
  https://www.danielwellington.com/se/dw-watch-men-classic-black-reading-rose-gold-40mm

  Denna fantastiskt vackra och coola klocka
  Vill jag på makens födelsedag fram plocka
  För att ge till min alltför optimistiska man
  Som alltid tror att han i tid hann
  Men han på tiden behöver ha bättre koll
  Så förseningen i framtiden blir noll
  Han är även värd nåt vackert att bära
  Då blir det nog också roligare att passa tiden lära

  Ha en fantastisk dag!

  Svara
 25. Caroline

  Jag skulle vilja vinna en Classic Bristol 40 rose gold klocka till min man. Han är klocktokig och vill ha en för varje tillfälle. När han fyllde år fick han ett klocketui av mig så nu behöver det fyllas på.

  Jag tror att din första klocka var rosa.

  Svara
 26. Anna N

  Tror din första klocka var rosa

  Skulle verkligen vilja ha en Classic black Durham. När smartmobilerna kom slutade jag använda klocka men saknar de så mycket. Och nu försöker jag använda min mobil mindre (slösurfa osv) och är därför i behov av en klocka!

  Svara
 27. Nathalie Gustafsson

  Åh, vilka fina modeller det finns! Jag skulle lägga min röst på en Classic Durham (36 mm) och skulle, om jag vann, slå in den och ge till min älskade mormor. Hon hade en liknande klocka förr i tiden som hon tyckte så mycket om men den gick sönder då den inte tålde vatten. Nu har hon inte haft någon klocka på 5-6 år så det skulle vara roligt om hon fick den här fina klockan, och på samma gång smycke, på armen. Det förtjänar hon min fina lilla mormor!

  Svara
 28. Jenny

  Har delat ditt inlägg sen tidigare! ?
  Jag tror din klocka var rosa, det fick min dotter för ett tag sedan. Det känns ganska tjejigt ☺️
  https://www.danielwellington.com/se/dw-watch-women-classic-petite-ashfield-silver
  Denna skulle jag vilja vinna till min man. Han fick en på vår 10 årsdag ( själv fick jag ett frieri ❤️)
  6 månader senare på hans svensexa gick klockan han fick av mej sönder! Denna skulle passa lägligt inför vår kommande 13 årsdag!

  Svara
 29. Kristina K

  Jag gissar på röd.

  “Släkten är värst (och bäst)”, som du kanske vet?
  Nu säger de “- i år får bara barnen paket”. What?! Sådana regler är väl för trista,
  den här småbarnsmamman vill också skriva önskelista. Snälla tomten – jag garanterar,
  jubel och lycka om du en läcker klocka levererar.

  Svara
 30. Angelica P

  Jag tror att din första klocka var vit!

  Jag skulle vilja vinna en klocka för att det är så mycket enklare att kolla vad klockan är när den sitter på armen än att försöka gräva fram mobilen när man släpar runt på två barn som springer åt var sitt håll 🙂 Sen att dessa klockorna är så fina är en stor bonus!

  Om jag vann skulle jag välja en Classit Petite Melrose med vit urtavla, 32 mm (himla tjusig!) https://www.danielwellington.com/se/dw-watch-women-classic-petite-melrose-rose-gold-white
  Och, jag skulle ge den till mig själv i namnsdagspresent (idag!).

  Svara
 31. Emelie Erlandsson

  Jag vill vinna en Classic petite Bristol till mig själv! Med småbarn glömmer jag ständigt bort tiden och skulle behöva en snygg klocka till min hjälp!

  Min första klocka va gul så därför tror jag din först klocka också va gul!

  Svara
 32. tova

  Classic Petite | Bondi är fin.
  Det var många år sen jag hade klocka nu, mobiltelefonen tog över dess plats. Börjar kännas som att det ligger i tiden att börja smycka sig med klocka igen.
  Jag tror dun första klocka var blå.

  Svara
 33. Sofie Ford

  Denna vill jag ha ???
  Classic Petite Melrose 32 mm (svart) + Classic Cuff roséguld.

  Din första klocka var röd.

  Svara
 34. Pernilla

  Jag tror din första klocka var rosa! Skulle gärna vilja vinna en Classic petite Bristol till min mamma i julklapp.. hon är värd att bli lite bortskämd dessutom vet jag att hon har önskat sig en DW klocka! 🙂

  Svara
 35. Lotta

  Classic petit Melrose vill jag vinna. En klocka är oxå ett vackert smycke o det vill jag gärna ha ❤ Jag tror din klocka var röd.

  Svara
 36. Emily Wallin

  ?Tror nog att din första klocka var lila?

  Otroligt vilka fina priser du har i din julkalender!!!??

  Varje gång batteriet tar slut på mobilen och man står helt utan möjlighet att ladda, så förbarmar jag mig över att jag inte äger ett armbandsur . Varför inte hela fridenäger gör jag inte det!!? Men har jag tur nu, så äger jag kanske en inom kort???

  Svara
 37. Johanna Lingefors

  Har faktiskt köpt en D.W till min sambo i julklapp. Ja brukar önska mig att slippa få julklappar eftersom vi har gemensam ekonomi, eller ja.. lever på en lön.

  Men vore kul att kunna matcha honom med en CLASSIC PETITE | 32MM
  DURHAM i guld 🙂

  Ja tror din första klocka var röd

  Svara
 38. Tina Stjärnlöf

  Skulle vilja vinna en klocka till min make som älskar klockor!!! En Classic Durham ?
  Tror din första klocka var blå?⏰

  Svara
 39. Tatyana

  Gissar på rosa.

  Den här snygga skulle passa på min arm i vinter, så jag har koll på klockan på jobbet och fritiden Classic Petite Ashfield

  Svara
 40. Amanda

  Jag tror din första klocka var blå.

  Vinner jag en klocka nu,
  glädjer du helt plötsligt tu!
  Det blir då en fin, fin gåva.
  Mamma blir så glad, det kan jag lova!

  Svara
 41. Johanna

  Jag skulle vilja vinna Classic Petite Melrose som en tidig julklapp till mig själv! Jag har ingen fin klocka och hade
  blivit så glad för att få vinna denna, då jag på min studentbudget inte har råd att köpa en själv. En riktigt fin klocka är inte bara praktisk utan även något som utpekar ens stil, vilket jag verkligen hade behövt!

  Jag tror att din första klocka var röd!

  Svara
 42. Malin R

  Jag vill självklart testa lyckan och tror din första klocka var röd 🙂

  Classic Petite ashfield är min favorit: https://www.danielwellington.com/se/dw-watch-women-classic-petite-ashfield-rose-gold-black-28mm

  För mig är barnen i fokus så här vid jul,
  vi pysslar, bakar och förbereder en massa kul!
  När de lagt sig slår jag in flertalet klappar,
  skriver (dåliga) rim på små, små lappar!
  Att de är i fokus -det är en självklarhet,
  men schyyy..nu ska jag berätta en hemlighet!
  Även jag älskar ljudet av när papper slits av,
  och väntan på att se vad tomten just mig gav!
  En klocka från Daniel Wellington skulle sätta pricken över i:et
  och ge denna småbarnsmamma lite extra guldkant i livet!

  Svara
 43. Titti

  Classic Petite Melrose 32 mm (svart)  wow vilken fin klocka till mig själv passar till allt verkligen ???

  Tror din klocka var orangea det var min första ?

  Svara
 44. Anna Årmarker

  Har spanat och vart helt kär i: https://www.danielwellington.com/se/dw-watch-women-classic-petite-melrose-rose-gold-black-28mm <3
  Jag tror din första klocka var röd 😀

  Vilken lycka att denna otroligt fina klocka få vinna,
  det gör att vi vår ekonomi ej behöver tvinna.
  Livet som småbarnsmor är inte så glammigt,
  vi i detta hem får stå ut med att det är lite dammigt.
  Att få piffa till mig och bli lite extra fin med en klocka,
  skulle nog min lycka i bröstet ut locka.
  Få studera, torka rinnande näsor och skina,
  det skulle vara så fantastiskt att jag av lycka skulle grina.
  Nu hoppas jag på vinst så in i Norden,
  Jag skulle då stråla över hela jorden! 🙂

  Svara
 45. Sara B

  Jag gissar på rosa
  Min favorit blev CLASSIC BLACK | 36MM
  ST MAWES då det blev så snyggt med lädret och det svarta!
  Jag har ingen klocka utan kollar tiden med telefonen men då jag börjat plugga så är tid betydligt viktigare att hålla koll på, då det är lektioner, busstider och allt annat kring skolan att hålla reda på! DW klockor är helt magiska så det skulle vara super att vinna en 🙂

  Svara
 46. Annika

  Wow vilken jullucka!!! Den hät luckan nåste ju va den bästa på hela kalendern, jisses – hur ska du kunna slå detta :)!! Classic petite melrose var såå snygg, vilken kärlek vid 1a ögonkastet! Denna hade jag velat ge till min lillasyster, som har jobbat utomlands i flera år men nu äntligen flyttat hem, för jag älskar henne o hon finns alltid där för mig o mina barn! Vi har haft en tuff barndom med en ensamstående mamma som fick jobba jämt för att ha råd med hyra/mat, så vi är så långt ifrån bortskämda en kan bli, o har båda mått dåligt psykiskt i omgångar, men då har som tur var den ena vart stark och funnits där för den andra, oavsett hur många tusen mil det vart enellan oss. Nu e hon student och inte så gott om pengar (tyvärr inte jag heller som föräldraleidg på en 80%ig sjuksköterskelön) så jag hade blivit så glad om jag hade kunnat ge henne denna fina present i julklapp! Hoppas hoppas!!!

  Jag gissar att din första klocka var gul!

  Svara
 47. Susann Björkvall

  Classic Petit Melrose Jag tror din klocka var röd. Klockan skulle jag ge till min underbara mamma i julklapp ❤

  Svara
 48. Åse

  Önskar vinna en Classic winchester. Gav en DW klocka till sambon i julklapp förra året så vore kul med en (nästan) likadan själv ?
  Jag tror du hade en gul klocka.

  Svara
 49. Elin

  Skulle vilja vinna en Classic Bristol 40 Rose Gold till min man så han kan lära sig hålla tiden..

  Jag gissar på att din första klocka var orange!

  Svara
 50. Caroline S

  Jag har hur länge som helst sucktat efter en Classic Petite Melrose 32mm i roséguld ?? Att få vinna den skulle vara en dröm som går i uppfyllelse!!! Håller alla tummarna!!

  Tror att din första klocka var grön.

  Svara
 51. Malin

  Jag önskar vinna Classic petite Bristol rose gold. Hon har jobbat stenhårt för att göra klart sin doktorand och är väl värd en klocka. Tror din första klocka var röd.

  Svara
 52. Enida

  Classic petite melrose ? Till mig själv – min son kan komma och bita mig på handleden så att jag får ett fint runt avtryck av hans tänder och så säger han “mamma nu vet du vad klockan är”. Visst älskar jag honom över allt annat men jag bär faktiskt hellre den här vansinnigt snygga klockan på armen än bettet från hans sylvassa tänder ? Så kommer han förhoppningsvis inte ha någon anledning att klockbita mig mer!
  Gissar på att den var rosa.

  Svara
 53. Martina Andersson

  Jag hade önskat vinna Classic petite Melrose (roséguld med svart urtavla) i den större modellen!
  Till jul har jag gått och klarat av hälften av min utbildning och jag är så lycklig över det, och det vore kul att fira med en ny klocka nu när min gick och blev stulen på gymmet…
  Så himla svår fråga men jag tror att din första klocka var ljusrosa! 🙂

  Jag har mailat dig tidigare om tipsat inlägg!

  Svara
 54. Anna Berg

  Jag tror att din första klocka var röd ❤️
  Kanske skulle en klocka sätta stopp för den ursäkt jag alltid har
  – “Förlåt jag visste inte vad klockan var”
  Tänk om en Daniel Wellington fick min handled smycka,
  Det skulle bringa oändlig lycka!
  Classic petite Melrose är ju så fin ???

  Svara
 55. EF

  https://www.danielwellington.com/se/dw-watch-women-classic-petite-sterling-silver-white-28mm ?

  Motivering?

  Efter gårdagens julbord
  är jag ganska trött
  Det som kommer fram
  känns ganska dött

  Men varför inte köra på?
  på något sätt måste det ju gå
  En klocka vill väl alla ha
  och så även ja’
  En klassisk i silver och vit
  yes, silvrigt och vitt är min gebit

  Jag kommer att rocka
  i min nya fina klocka
  Kommer inte att missa ett ända möte
  inte ens styrelsemötet med Göte

  Nä, nu hittade jag på
  på sådana möten brukar inte jag gå
  Däremot håller jag mängder med lektioner
  och lär barn om geografi, hasselnötter och joner

  Ja, du ser, mitt rim ballar ju ur
  jag får helt enkelt hoppas på lite tur
  Nu skall jag dessutom gissa på en färg
  det känns nästan lättare att klättra upp för ett berg
  Men men, det är väl lika bra att jag chansar –
  jag säger RÖD och slänger in en bild på en som dansar

  ??

  Svara
 56. Emelie Andersson

  Jag tror din klocka var rosa! Vill gärna vinna en Classic petite melrose så nu håller jag tummen stenhårt!

  Svara
 57. André dahlgren

  Jag skulle välja Classic black cornwall?
  Då jag aldrig skulle ha råd till en sådan fin klocka skulle det sitta perfekt som en julklapp till mig själv nu när man blivit för gammal för att få julklappar ???
  Jag tror faktiskt din klocka var gul ☺️

  Svara
 58. Maddie W

  Imorgon fyller jag år! 28 år!
  Och i 9 år har jag och min man varit tillsammans.
  Jag skulle vilja fira min dag med att lyfta upp honom som står upp för mig i allt. Jag har många gånger önskat att jag ska kunna köpa en Daniel Wellington till min Daniel Wedlund, men som student är det svårt att få råd till sådant.
  Om jag vann skulle jag därför låta min man få välja helt fritt en klocka till sig själv, förstå vilken dröm! “-Ta precis vilken du vill älskling!”, han skulle inte tro mig! haha

  Hoppas din första klocka var RÖD, det var min första klocka <3

  Svara
 59. Mari B

  Jag tror den var lilla.
  Jag skulle vilja vinna Classic Petite Reading i silver. Jag önskar att jag bar en klocka då jag kommer på mig väldigt många gånger på ett dygn att leta upp mobilen för att kolla hur mycket klockan är. Om jag vann kommer jag bära denna klocka dygnets alla vakna (och torra) timmar, dvs inte när jag diskar osv. Den kommer användas väl.
  Har tipsat.

  Svara
 60. Becky

  Skulle välja Classic Sheffield för min älskade man som tar hand om mig och våra fyra barn ????
  Gissar att klockan var vitt

  Svara
 61. Vicktoria

  En classic reading hade jag velat vinna till min E. Jag skäms efter hans födelsedag när jag lovade honom en fotbollsresa för att se hans favoritlag, men tyvärr har ekonomin satt stopp föe det denna höst, så en så fin julklapp hade kännts lite som remedy 🙂 jag tror att din första klocka var röd 🙂

  Svara
 62. Malin

  Classic Bristol är min absoluta favorit! Jag har ingen fin motivering utöver att jag villhöver den. 🙂 Tror din första klocka var blå!

  Svara
 63. Jennifer

  Jag gissar på rosa!
  En ny klocka till mig själv skulle varit super, har precis lyckats förstöra min gamla, och det visade sig vara dyrare att laga än att köpa ny..

  Svara
 64. Lamija

  Röd tror jag
  Skulle vilja vinna Classic petite melrose med vit bakgrund. Man skulle kunna tro att jag är snäll när man ser mig, och att jag skulle ge bort den till någon jag håller kär såhär i juletider för ”jag har ju ändå så många klockor” (läs upp detta med inlevelsen av min mammas röst) men vet ni vad, den här klockan skulle göra sig helt förbannat snygg på mig och jag vill rocka den!

  Svara
 65. Ellinor

  Jag tror du hade en röd klocka när du var liten!
  Jag skulle vilja vinna en classic petit bond till mig själv! Jag är ny som lärare så en klocka tycker jag att jag behöver, jag har ju aldrig med mig telefonen på lektioner och det är många tider att passa… tänk så skulle barnen komma försent till rasten ?

  Svara
 66. stina

  Jag drömmer om en Classic Petit Melrose. Jag har länge tänkt att tatuera in en trasig klocka på armen eftersom jag ofta kommer försent. Med en sån fin klocka skulle jag dock aldrig komma försent för jag skulle titta på den hela tiden 🙂

  Jag tror att du hade en röd klocka när du var liten

  Svara
 67. Maria MM

  Önskar vinna Classic st mawes roseguld med ljus urtavla till min älskade sambo. Hans klocka är trasig och skulle därför behöva en sån här fin klocka ( och med en klocka skulle han hålla tiden oxå 🙂

  Tror din klocka var blå

  Svara
 68. Bella

  Gissar på min favoritfärg som liten: Lila! Med en mamma som är världens största tidsoptimist ligger det i generna att inte alltid uppskatta så väl hur lång tid saker och ting tar, men med en classic petit bond så skulle det helt klart bli roligare att titta på klockan oftare 🙂

  Svara
 69. Malin J

  Gissar på ljusblå.

  Jag önskar vinna Classic Black Durham 40 så att jag kan ge den till min man. Han har haft en jobbig höst och opererade bort en tumör för två veckor sedan. Jag vill ge honom tid.

  Svara
 70. Josefine Persson

  Jag tror på rosa!

  Jag skulle valt en Classic Sheffield black.
  Första julen jag och min sambo firade tillsammans så fick han en klocka av mig i julklapp. Han har haft den på sig dag som natt sedan dess och har verkligen älskat den. Det är nog den bästa presenten jag någonsin gett honom. Till hans stora sorg (om det nu får räknas som en sorg att förlora en klocka?) så gick den nyligen sönder. Han är sååå besviken. Då vi prioriterar vår 3-månaders son just nu så valde vi att vi inte skulle ge varandra några julklappar i år. Vi har ju varandra och det bästa – första julen med vår son ❤️ Meeen, det vore väl ändå helt fantastiskt att vinna denna och trots allt få överraska honom med en ny fin klocka från bästa DW under granen ? Han har varit så fantastisk under hela graviditeten och hans första tid som pappa och jag har nog varit lite dålig på att visa det så att få ge honom lite uppskattning vore en dröm ❤️

  Svara
 71. Vendela

  Jag tror din första klocka var vit och rosa! Om jag vann skulle jag önska en Classic petite melrose rosé 28 mm. Klockan är så vacker. Tidlös. Skulle vara en perfekt julklapp inför att jag om några månader ska börja arbeta igen efter mammaledigheten!

  Svara
 72. Julia

  Jag tror din första klocka var rosa!
  Skulle vilja vinna klockan classic petite melrose som skulle få pryda min egen arm:)

  Svara
 73. Alle

  Tror minsann jag skulle välja en classic petite bondi. Till mig själv som plåster på såret för att jag idag var tvungen att klippa min finaste ring som var en push-present 🙁 gravid och helt oförberedd svullnade jag som en val under natten.. klockan skulle få bli en tröst och en push-present i förväg till mig själv. Skulle verkligen behöva lite pepp nu. Gissar på att din klocka var lila.

  Svara
 74. sandra norman

  Jag skulle önska mig “Classic Petite Sterling 28 mm (svart)” då den känns säker och stilren för en sådan som mig som inte vill sticka ut.
  Jag får för mig att din första klocka var orange.

  Svara
 75. Jonna Aspenstedt

  Jag tror att din första klocka var lila. Om jag har turen att vinna så önskar jag mig en Classic petite melrose. Det är en klocka jag spanat in länge men inte haft råd att unna mig. Hoppas på tur 🙂

  Svara
 76. Johanna L

  Hej 🙂
  Jag tror din första klocka var röd..

  Hade blivit så glad över att vinna en Classic petit sterling 32 mm.
  Allt i mitt liv handlar om att tappa gravidkilon, äger en klocka, en Fitbit, sjukt bra om man vill veta vilken puls man har och hur många steg man tagit, men skulle ju inte direkt kalla det en modeaccessoar 😉 Nu har jag gått ner 15 kg och tycker banne mej att det är dags att fira med nåt vackert runt handleden istället 🙂
  /nybliven tvåbarnsmamma 😀

  Svara
 77. Kristin

  Gissar på en röd! ❤️

  Haft en riktig tuff dag på jobbet, ibland önskar jag att tiden kunde gå lite fortare så att jag fick komma hem till mina barn snabbare. Jag har det riktigt kämpigt på mitt jobb för närvarande och stupar i säng efter middagen hemma. Hade tänkt tävla tidigare men var för trött. Det vore en fantastisk present till mig själv om jag vann då den skulle ha stor betydelse för mig om jag vann. Det sägs att tid inte kan köpas för pengar… Stämmer det? Hoppas den kan vinnas också 😉 håller tummarna för jag vinner aldrig…

  Om jag hade turen att vinna så hade jag valt denna:
  https://www.danielwellington.com/se/dw-watch-men-classic-durham-silver-40mm

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här