Okategoriserade

Lucka 7 är öppen!

Glad andra advent allihopa!!

Hoppas ni har en mysig morgon med två tända ljus idag. Nu öppnar vi lucka 7!

Bloggjulkalender Lucka 7

Foto: Makalösa Minnen

I dagens lucka hittar vi Ekokul.se, nätbutiken med ekologiska leksaker, som sponsrar med Sophie Giraff bitleksak och Sophie Giraff bitring, totalt värde 328 kr!

20141126-222309-80589767.jpg

Det som gör Sophie unik är att hon är en giftfri bitleksak som stimulerar barnets alla sinnen. Synen stimuleras med alla fläckar på den vita bakgrunden, vilket ger kontraster. Känseln stimuleras genom att den är enkel för barnet att greppa. Smak genom att barnet stoppar Sophie i munnen för att undersöka. Det finns många ställen att bita på, huvud, horn och ben. Sophie är perfekt för barnet när det håller på att få tänder och behöver nåt att bita på. Sophie är även len för att den påminna om mammas hud, alltså inte plastig. Sophie stimulerar hörseln genom att den piper när man biter eller klämmer på henne. Barnet lär sig snabbt att det själv kan få Sophie att pipa genom att klämma eller bita på henne. Eftersom Sophie är tillverkad i naturligt gummi har hon en unik lukt som gör att barnet kan identifiera Sophie bland sina andra leksaker.

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

  • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
  • Kommentera inlägget och svara på frågan: Vad heter trädet som Sophie utvinns från och som Sophie är tillverkad av? Ni hittar svaret på Ekokuls hemsida 🙂
  • Svara på utslagsfrågan: Hur många bruna fläckar har Sophie giraff bitleksak?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

54 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.