Lucka 6 är öppen!

Happy friyay allihopa!

Idag firar vi fredag med att öppna en riktigt grym lucka 🙂

Bakom dagens lucka gömmer sig XPLORA som tävlar ut barnens första mobiltelefon, nämligen en XPLORA 4 mobilklocka, värde hela 1995 kr! Detta är kanske både årets bästa julklapp och bästa uppfinningen för alla barn och föräldrar! Den är även utrustad med GPS och SOS-knapp!

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till julkalender@pasmallen.nu Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Svara på frågan: Hur många mobilklockor har XPLORA sålt? Du hittar svaret HÄR!
 • Svara på utslagsfrågan: Hur gammal var Victor när han fick sin första mobiltelefon?
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du vill vinna!
 • Följ gärna XPLORA på Facebook och på instagram @xplora.se

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!

Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

96 Kommentarer

 1. Amal

  Hej! De har sålts över 350.000 st och jag tror Victor fick sin första mobil när han var 14 år. Vill gärna vinna denna fina klocka som present till min 6 åring som jag anser är för liten för egen telefon men som man ändå behöver hålla koll på när man är ute bland mycket folk.

  Svara
  • Veronica Nord Larsson och

   – Mer än 350.000:-
   – Jag tror han var 10år.
   – Mina barn är ännu försmå för klockan men jag hade verkligen velat ge denna till min systers älsta som börjar skolan nästa år. Han är väldigt förvirrad av sig, har lätt att komma och det hade varit en trygghet för hans föräldrar och framförallt hans hönsiga moster!<3

   Svara
  • Mikaela Frestare

   Hej! Det har sålts över 350 000 st. Jag tror V var 15 år när han fick sin första mobil 🙂 vi skulle vilja ha en till sonen som är 6,5 år och är mer och mer ute och leker med kompisar i närheten, skulle vara en enorm lättnad! //Mikaela

   Svara
 2. Rebecka

  – mer än 350 000 sålda
  – Han var 4år!
  Önskar som julklapp till en fartfylld kille med förmågan att försvinna bara man vänder ryggen till.

  Svara
 3. Anna Oskarson

  Över 350 000st
  Jag tror han var 12 år

  Om vi en XPLORA 4 vann
  Så skulle jag veta vart dottern var även om hon försvann,
  Den är trygg och tränar barnets självständighet
  Samtidigt som hon kan få lite frihet,
  Man kan nå varandra snabbt och säkert med ett samtal
  Det finns även andra smarta finesser den är ju helt fenomenal,
  Så nu håller vi tummar och tår
  Att vi en XPLORA till dottern får

  Svara
  • Therese. K

   Glömde ju skriva varför jag vill vinna.;-)
   Jag skulle vilja vinna och ge sonen den i födelsedagspresent i januari. Verkar vara toppen.

   Svara
 4. Linus Larsson.

  Mer än 350.000 stycken.
  Tror att han var 10 år!

  Hade varit en bra start för barnen här hemma när vi är iväg så vi kan nå dom.

  Svara
   • Sara

    Ser du mina kommentarer?
    Jag ser inte dom.

    Provar igen, 😕
    Dom har sålt för 350 000 kr 👍😊
    Håller tummarna för Noelle som gärna vill utforska sig i affärer med en 10månaders blir svårt att hålla koll på vart hon är. Som tur så har vi aldrig varit med om att hon har kommit bort för långt med denna kan min nerver vara
    Lugna

 5. Anke

  Mer än 350.000 har sålts och jag tror att Victor var 13 år när han fick sin första mobil 😊 jag skulle vilja vinna klockan till min snart 4-åring, hon älskar klockor ☺️

  Svara
 6. Karolina Ryd Weissner

  Mer än 350 000
  Jag gissar på 10år
  Min 5åring är väldigt orolig av sig och jag har förhoppning av att hon skulle känna sig tryggare med att va hos en kompis själv om hon hade en möjlighet att kontakta oss själv

  Svara
 7. CarroS

  Mer än 350 000! Jag tror att han var 8 år när han fick sin första riktiga mobiltelefon. Denna klocka skulle min son få nu när han har blivit så stor och numer cyklar till dina kompisar själv samt förskolan. Denna skulle lugna mitt mammahjärta något enormt att kunna veta att han kan kontakta oss och vi ser var han befinner sig! Håller tummarna!!!

  Svara
 8. S

  De har sålt mer än 350 000 klockor.
  Jag tror att Victor var 9 år när han fick sin första mobiltelefon.
  Med en son på snart 6 år hade det känts som en stor trygghet för både honom och oss om vi kunde hitta honom och han kunde kontakta oss. Vid denna åldern börjar han hitta på saker mer själv och han hade kunnat få större friheter om vi lätt hade kunnat få kontakt med varandra. Om det så är för att få cykla själv runt kvarteret eller gå 300 m själv till kompisen som bor på gatan intill och frågar om han vill leka så har man som mamma hjärtat lite i halsgropen och sitter på helspänn tills han är tillbaka. Den oron från oss båda hade kunnat mildras med en mobilklocka 😊

  Svara
 9. Ronja

  Över 350 000. Jag tror att viktor var 13 år. Klockan hade varit perfekt till 8 åringen som vill gå hem från skolan men som har en feg mamma som säger att han inte får

  Svara
 10. Hannah N

  350,000 redan sålt. Jo, Viktor kanske fick sin telefon först när han var 9 år. Kram och god jul! Vi funderar just på vilken telefon vår dotter ska få i julklapp, hennes första, men den har blir en riktig fin klapp.

  Svara
 11. Fredrika

  Dem har sålt över 350 000! Jag tror att Viktor var 15 år när han fick sin första mobiltelefon.
  Klockan hade jag gärna gett till min dotter. Detta då hon alltid kommenterar min och säger att hon vill ha en likadan (denna blir rätt lik min fitbit) 🙂

  Svara
 12. Nathalie wilstorp

  Mer än 350.000 har sålts
  Jag tror han var 13 när han fick sin första telefon.
  Jag vill vinna till min systerdotter som kom bort 2h med skoltaxi utan att vi Kunde få tag i henne. Detta hade vsrit en trygghet att ha på henne så vi vet var hon är, ❤️

  Svara
 13. Susann Björkvall

  Mer 350 000 har sålts
  Jag tror han var 18år
  Vill ge denna till min son, i födelsedags present. Jag är en hönsig mamma, så skulle vara skönt att “hålla koll” när han är i skolan.

  Svara
 14. Anna N

  Mer än 350 000
  Tror han var 11 år
  Vi pratar mycket säkerhet hemma och vår äldsta son har just fått börja vara själv kortare stunder. Problemet är dock att han inte har någon möjlighet att kontakta oss eller larma om något skulle hända vilket verkligen inte känns bra. En sådan här klocka skulle ju vara perfekt!

  Svara
 15. Anna-Karin

  Mer än 350.000 st
  Tror Victor var 14 år när han fick sin första mobil
  Denna klocka skulle jag ge till systersonen som är en aktiv 10 åring

  Svara
 16. Nina D

  Mer än 350 000.
  Eftersom han började jobba tidigt i sitt liv tror jag han fick sin första mobil redan vid 8 år.
  Detta skulle bli den perfekta julklappen till vår 6 åring, han stannar gärna hemma en stund själv när lillebror hämtas på förskolan, kommer snart börja gå själv till och från skolan (vi bor 1 min från skolan och 5 min från förskolan). Han är intresserad av vad klockan är så detta skulle vara perfekt både för att lära sig klockan och för att alltid kunna ha kontakt.

  Svara
 17. Jennifer

  Över 350 000 st.
  Jag tror V fick sin första telefon när han var 13-14 år.
  Jag skulle vilja vinna till min son. Har har språkstörning så jag vet att alla inte kan förstå honom. Hade varit så skönt att kunna spåra honom med GPS eller att han eller jag kan ringa. (höggravid förra vintern försvann han på biltema, fick massor av personal att hjälpa mig leta men han blev rädd och gömde sig. Total panik och tårar. Idag är det komiskt att kolla tillbaka på men då var jag i panik).

  Svara
 18. Evelina

  Över 350.000 stycken
  Tror han var 10 år
  Skulle så behöva denna till världens bästa dotter som tyvärr ibland missar bussen och inte vågar gå in till lärarna för att ringa och dessutom bor vi på landet så skolskjutsarna ställs in titt som tätt. Skulle vara en grym överraskning så hon kan känna sig säker

  Svara
 19. Josefine T

  Över 350 000 sålda!

  Jag tror han liksom jag köpte en när han var 13.
  Detta hade varit den ultimata julklappen till vår stora killen ✊✊

  Svara
  • Karin Norrbom

   Det har sålt över 350.000 st.
   Jag tror att han var 14 när han fick sin första telefon.

   Hade blivit så glad om jag vann denna till min son, då han gillar att vara ute så skulle Det kännas bra om han hade en sådan här klocka så att man kan hålla koll även om han är ute på gården och man sjölv kanske är inne och lagar mat till exempel 😇

   Svara
 20. Malin R

  Över 350 000 stycken!

  Jag tror han var 13 år!

  Denna klocka skulle verkligen sätta pricken över i:er
  Och underlätta tillvaron i familjelivet

  Svara
 21. Anna Mårtensson

  Jag tror att han var 13 år, äldsta sonen har velat ha en sådan här klocka länge och är verkligen i behov av den. Det vore en kanon hjälp för honom att kunna få tag i oss när han vill och veta vad klockan är. Ännu bättre är att vi kan få tag i honom och se vart han befinner sig =)

  Svara
 22. Christine

  Över 350 000

  Jag tror han var 15 år när han fick sin första mobiltelefon

  Hade önskat denna till sonen som har Autism så att man lättar kan få tag på honom och se vart han är men även för att han ska ha lättare att få tag på oss

  Svara
 23. Jonna

  Mer än 35 000.
  Jag tror viktor var 14 år

  Shit vilken drömvinst!
  Jag skulle vilja vinna den till min 6 åring som är lite lätt tanklös ( = totalt uppe i det blå och kommer bort titt som tätt) Hon hade en GPS klocka men den lyckades hon krossa glaset på när hon trillade ner från ett träd nu i höstas 🙈🤪
  Hon hade verkligen behövt en ny men det är lite för mkt pengar att lägga nu när vi är föräldralediga… så det hade vart som en skänk från ovan om jag hade vunnit 🙌🏼

  Svara
 24. Mia Korch

  Mer än 350 000 stycken

  Jag gissar på 11 år

  Denna underbara klocka skulle min dotter få. När hon har barnvakt och vill ringa mig så är det underbart att kunna ha en egen lite telefon på armen. Hon är en pratsam tjej så moster Ida, mormor och farfar lär få regelbundna samtal från familjens lilla älskling!

  Svara
 25. Daisy

  De har sålt över 350000 ex… Jag tror Victor fick sin första telefon när han var 11 år. Vore perfekt på många sätt och vis.. Grabben önskar sig en klocka i jul, vore härligt att kunna ha bättre kontakt med honom när han har pappavecka och även för säkerheten att vi lättare ska hitta varandra när vi är på utflykt. Just nu kör vi walkie talkie, de funkar men är ju lite klumpigt att släpa på 😂😂

  Svara
 26. Emelie Sandström

  Över 350.000!
  Jag gissar på 11 år 🥰
  Jag skulle vilja vinna för att det hade varit en fin present till äldsta dottern som fyller år på Lucia! Då kan jag hålla lite koll på henne och hon kan höra av sig 🥳

  Svara
 27. Vanessa

  – Mer än 350.000 sålda klockor
  – Victor fick sin första telefon när han var 9år
  – Jag skulle vilja ge klockan till min 5 åriga dotter för att kunna ge henne mer frihet och trygghet att gå till lekplatsen eller att gå till en kompis och leka. Vi bor i en lägenhet och det går inte att vara ute och leka i trädgården. 😀

  Svara
 28. Emma Palmqvist

  Mer än 350 000 har sålts. Jag tror han var 16 år när han fick sin första mobil. Jag vill vinna klockan för det hade blivit en perfekt julklapp till mig själv. 😀

  Svara
 29. Angelica P

  Över 350 000 sålda!

  Jag gissar på 16 år

  Jag skulle ge klockan till min son som precis börjat förskoleklass. Hönsmamman gillar tanken på att sonen bara befinner sig ett knapptryck bort. Dessutom ger det sonen trygghet och lugn i den stora, nya världen.

  Svara
 30. Andlovic Kristina

  Dom har sålt över 350.000st.
  Jag tror han var 11år.
  Vill så gärna vinna den så man kan ge den till min son. Skulle vara så lugnt för mamma hjärtat att veta var han är.

  Svara
 31. MICHAELA AMBJÖRNSSON

  över 350000 sålda !
  Jag tror Victor var 14 när han fick sin första mobil.

  Om jag hade turen att vinna skulle min lilla guddotter Ella få klockan.
  Hon fyller 5 år nästa gång och är en modig liten tjej som gärna ger sig ut på egna äventyr i kvarteret.
  Jag vet att hennes mamma har hjärtat i halsgropen i halsgropen för att Ella ibland leker kurragömma i skogsbrynet med de äldre barnen precis bakom huset.
  Därför tror jag att även hon skulle bli väldigt glad över denna present.
  Då kan hon hålla stenkoll, fast på lite avstånd

  Svara
 32. Jessica

  Mer än 350 000
  Tror han var 13år.

  Hade så gärna velat ge den till min 8 åring då den billighetsvariant hon fick tyvärr inte funkar och hon känner sig orolig o rädd ibland på skolan pga elaka skolkamrater o vill kunna nå mig.
  Hoppas jag kan vinna denna idag på min födelsedag. Hade varit perfekt att få ge det till finaste dottern.

  Svara
 33. Therese H

  350.000 stycken sålda. 😀👏🏼

  Jag tror Viktor var 13år när han fick sin första mobiltelefon..

  Vore jätte kul att vinna denna.. 🤩

  Svara
 34. Anna Liljestrand

  1. Mer än 350.000
  2. Jag tror han var 13 år
  3. Jag vill vinna den åt min guddotter som nyligen blivit ”varannan-vecka-barn” och jag vet att mamman men också pappan hade uppskattat denna för att kunna förenkla för henne att höra av sig om hon saknar den hon inte är hos just då.

  Svara
 35. Annika G

  Svar: Mer än 350 000 sålda
  Jag tror Viktor var 11 år när han fick mobiltelefon.

  Jag skulle vilja ge denna till min snart 6 åriga son, så att han kan gå till lekparken själv med kompisar, och själv kunna kontakta mig när han vill. De e lite andra tider, o jag känner de skulle va en stor trygghet fast öven att öva barnen på frihet under ansvar är viktigt, men att de faktiskt kan kontakta en snabbt ifall det skulle vara något som de vill tala med en vuxen om. Jag som lite hönsmamma låter han idag inte vara i lekparken själv, fast många jämnåriga kompisar är det, så känner att han skulle va väldigt stolt att få gå iväg lite själv.
  Hoppas hoppas!!

  Svara
 36. Sabrina hauta

  Svaret ni söker är; Mer än 350 000 sålda!

  Jag tror att Viktor fick sin första mobiltelefon när han var 12 år gammal ✨

  Då jag bara har barnen varannan vecka hade den här varit helt perfekt för Fabian att ha då han hos pappa va, så han även mamma alltid nära kan ha, och alltid kan ringa om det något skulle va! ❤️

  Svara
 37. Amanda

  Svar: Mer än 350 000 sålda
  Jag gissar att han var 12 år. Perfekt för att alltid kunna ha kontakt med barnen utan att låta dem äga en mobiltelefon!

  Svara
 38. Mari B

  Mer än 350 00st
  Jag tror han var 13år när han fick sin första mobil.
  Jag skulle vilja vinna då min yngsta är påhittig. Tänk med gps-funktionen. Inte en möjlighet att hon skulle kunna hitta på något dumt då.
  Jag har tipsat

  Svara
 39. Sara K

  Glömde skriva varför jag vill vinna!
  Så här kommer det!
  Sonen är ofta ute och cyklar med kompisar och orolig mamma vill gärna nå honom! Dessutom älskar jag denna då han inte behöver ha en mobiltelefon än! Förr eller senare kommer frågan men en 9 åring kan klara sig bra med denna!

  Svara
 40. Jessica

  Över 350.000.
  Jag tror att Viktor var 13 år. Lagom till högstadiet
  Min son på 7 år vill så gärna leka med kompisar där jag inte ser. Tex en annan gård. Då vore det toppen med denna klocka!!!!!!!

  Svara
 41. Hanna lindberg

  Mer än 350,000! 🙂

  Jag tror han var 11 år.

  Jag vill vinna denna eftersom min son är väldigt orädd och nyfiken av sig vilket gör det lite lurigt när jag är ute själv med barnen.
  Eller när vi är på Liseberg vilket vi är ofta.
  Hade varit så skönt för hela familjen att veta att han kan nå oss om han kommer bort.

  Svara
 42. Jonas R

  De har sålts över 350.000 st.
  Tror Victor var 8 år när han fick sin första mobil.

  Är bonuspappa till två fina tjejer
  deras mamma är såklart nervös över alla grejer.
  Kanske skulle hon kunna slappna av lite mer
  om hon klockan runt deras armar ser.
  Föräldrarna kan känna sig trygga
  och barnen känner sig snygga.
  Det vinner alla på
  därför vill jag en Xplora 4 få!

  Svara
 43. Fru Hellberg

  Mer än 350.000 sålda. Jag tror Viktor var 13 år när han fick sin första mobil. Vore grymt att vinna åt sonen som börjat gått hem själv och kunna känna sig mer säker

  Svara
 44. Louise

  Mer än 350 000.
  Victor var 18 år.
  Jag skulle gärna vilja vinna denna till min 5-åring som blir mer och mer självständigt.

  Svara
 45. Johanna

  Det är över 350,000 stycken sålda!

  Jag tror att Victor var 15 år när han fick sin första mobil.

  Min son är åtta och har önskat sig en GPS-klocka. Det skulle vara supernajs att få ge honom en sådan här istället för att han ska ha mobilen med sig när han går själv hem från skolan. Håller tummar och tår för tur!

  Svara
 46. Sara B

  Mer än 350 000 sålda!
  Jag gissar på att han var 16 år.

  Då barnen blir större så ökar även deras områdesgränser men det är Svårt för mig att släppa på kontrollen och samtidigt öka barnens egna ansvarskänsla. Med en sån här vinst skulle min oroskänsla minska något och jag skulle nog ha lättare att låta barnet utmanas utifrån sin ålder…

  Svara
 47. Petra Mary-Anne Christensen

  Över 350 000 sålda!
  Gissar på att han var 12 år.

  Vår stora kille är redo för en härlig manick som den här,
  och som mamma vore det tryggt att veta var han är,
  med tårar i ögonen måste jag nu låta honom röra sig mera fritt,
  och med denna går det lättare att släppa hjärtat mitt!

  Svara
 48. Anne

  Mer än 350000 sålda
  Gissar att Victor var 12 år
  En GPS- klocka skulle göra både mamma och barnet lite säkrare så att vi behöver inte oroa oss

  Svara
 49. MariaM

  Mer än 350000 sålda. Jag gissar att Victor var 9 när han fick sin första telefon.

  Jag hade gärna klätt min äldsta son i denna fina klocka. När han och lillebror är ute i skogen och leker vore det skönt att kunna nå dem, utan att behöva hojta och leta ihjäl sig. Och skulle det hända något kan de snabbt få tag på oss så vi kan komma till undsättning. En mobil tycker jag han är för lite för att hålla reda på, samt jag tycker att han måste få leka och klättra obehindrat utan att vara rädd för att tappa eller skada en telefon. Denna klocka verkar vara den ultimata ersättningen för mobil!

  Svara
 50. Lisa Wahlberg

  350′ hat det sålt.
  7 års ålder tror jag han fick sin första klocka.
  Min snart 7 åring vill gå till kompisar själv. Så snart är det dax för henne.

  Svara
 51. Lisa Larsson

  Mer än 350.000 sålda.

  Jag gissar att han var 13 år🙂 Vore perfekt till min flicka som börjar vilja vara hos kompisar nu. Hon är även orolig att vi ska komma ifrån varandra när vi är på stan, tror den här hade kunnat trygga både henne och mig😅 Att en egen mobil står högst upp på önskelistan är ju bara ett stort plus, fast jag tycker hon kan vänta med en riktig mobil några år till. Den här klockan skulle hon kunna bära med sig på ett annat sätt och inte riskera att tappa när hon leker🎅

  Svara
 52. liselotte

  Fler än 350000 har sålts
  Gissar att han var 10 år
  Vill gärna vinna för att mitt barnbarn ska kunna en sådan här bra klocka, skulle vara tryggt för honom och för oss vuxna

  Svara
 53. Tessan

  Mer än 350 000 sålde. Jag tror att Victor var 14 år när han fick sin första mobil (btw så var jag 23 när jag KÖPTE min första mobil, så gammal är jag 🙈)

  Svara
 54. Cecilia Bratt

  De har sålt över 350 000st

  Jag tror att han var 14år.

  Detta skulle vara den perfekta julklappen till vår son som tjatar hål in huvudet på oss föräldrar om en egen telefon som vi tycker att han är för liten för, men som vi ändå vill kunna ge lite frihet att vara ute lite på egen hand!

  Svara
 55. Johanna Ljungkrantz

  Mer än 350.000 st , jag tror han var11år. Hoppas vinna till dottern för att känna trygghet både för henne och mig!

  Svara
 56. E

  ⌚️ Xplora 4 har sålts i över 350 000 exemplar!

  ⌚️ Jag gissar att Victor var 17 år när han fick sin första mobil!

  ⌚️ En sådan klocka är en trygghet både för både föräldrar och barn,
  med en sådan kan man låta dem sitta på lekplatsen och käka havreflarn
  Där kan de sitta i godan ro med sina vänner,
  och veta att de alltid kan nå de tryggaste personerna den känner
  Föräldern kan ringa när det är dags för mat,
  eller för bara lite alldagligt prat
  Barnet får känna sig självständigt och stort,
  och med vetskap om att all trygghet bara är ett samtal bort.

  Svara
 57. Linnea H

  De har sålt mer än 350 000 st.
  Jag tror Victor var 13 år.

  Jag vill vinna den här mobilklockan till min lilla dotter. Skulle kännas tryggt att veta att hon alltid kan kontakta oss om hon behöver

  Svara
 58. Jennifer Nilsson

  MER ÄN 350.000 SÅLDA

  Jag tror att han var 13 år

  Jag studerar heltid på distans just nu samtidigt som jag är mammaledig, så en julklapp till mig själv med en klapp på axeln hade boostat mig massor!

  Svara
 59. Becky R

  De har sålt mer än 350 000 st.
  Tror att han var 12 är.
  Önskar vinna en sådan klockan eftersom det skulle underlätta min vardagliga oro när flickan är ute och leker!

  Svara
 60. Madeleine Wedlund

  350000 har de sålt! Helt galet många, men är ju en fantastisk produkt!

  Jag hoppas han var 16 år när han skaffade mobil!

  IDAG fyller dottern Belle år, hade varit sååå bra att vinna denna i julklapp till henne och syskonen!

  Svara
 61. Anna L

  350000
  Gissar på 12 år

  Tror det skulle kännas som en klok och bra säkerhet både för sonen och för oss föräldrar! Ett bra sätt att introducera ny teknik med

  Svara
 62. Malin

  350000 har de sålt! Jag gissar på att Victor aldrig har fått någon mobil, utan han fick köpa sin första själv när han var 13 år för egna pengar.

  Min dotter är snart 6 år och vill göra saker själv som att gå till bästisen som bor 100 m bort och gå till lekparken med grannen. Det vågar inte jag släppa iväg henne på. Xplora gör så att jag skulle våga släppa iväg henne ibland.

  Svara
 63. Johannes

  Över 350000. Jag gissar på att han var 12 år.

  Tänk att mitt barn kunna nå
  när hon ut på äventyr vill gå.
  Men utan att hon kan instagramma eller så,
  då skulle jag helt fantastiskt må!

  Svara
 64. Gunnela

  Mer än 350000. 14 år?

  Xplora är ju helt galet bra och ger föräldern möjlighet att få kontakt med barnet (samt SOS-knappen och GPS) utan att behöva vara orolig att de surfar in på något de är för små för (som död och porr). En riktigt smart produkt som jag självklart vill ge till äldsta barnbarnet.

  Svara
 65. Andreas

  De har sålt mer än 350.000 mobilklockor!

  Gissar att han var 12 år!

  Vilken grej att kunna ge grabben på snart 7 år som gärna springer ut ensam för att träffa vänner. Då kan jag ha koll på var han befinner sig och vi kan få kontakt med varandra 👌🏻

  Svara
 66. Pierre S

  350000 st

  Tror han kan ha varit 13 år

  Jag själv har ett stort teknikintresse och här har vi en väldigt väl genomtämkt klocka som har så bra funktioner som skapar trygghet. Det är svårt att alltid kunna vaka över barnen när de blir äldre och en bra tanke att ha denna möjligheten.

  Svara
 67. Sophie

  Svaret är över 350 000.
  Gissar på att han var 10 år.
  Hoppas vinna till min väninnas 6 åriga son, han är en liten spelevink som oroar mamma ofta.Med denna mobilklocka skulle hon inte behöva vara lika oroad för honom som hon är nu.

  Svara
 68. Liniz Travel

  – mer än 350 000 stycken
  – jag tror att han var 14,5 år när han fick den.

  Åh denna vore toppen åt min son som går hem
  Själv från skolan ibland. Och när jag befinner mig på andra sidan jordklotet så är det enklare att ha koll!

  Svara
  • Sofia Olsson

   Råkade klicka iväg den för snabbt, min motivering varför jag vill vinna är att min sons översta post på önskelistan till jul är en ”klocka som man kan ringa med” och eftersom han har epilepsi vore den en fantastisk trygghet för honom att få en sån!

   Svara
 69. Elisabeth

  Mer än 350.000

  Tror att han var 8år

  Denna vore verkligen den bästa kompisen till minstingen i familjen som behöver vara mindre orolig för att komma vilse

  Svara
 70. Linda

  Mer än 350.000 sålda mobilklockor
  Tror att Victor var 12 år när han fick sin första mobil.
  Skulle ge klockan till sonen så jag skulle känna mig tryggare med att han är ute ensam och träffar sina kompisar. Att kunna se var han är och kunna nå honom 👍🏻

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här