Lucka 3 är öppen!

Glad första advent!

Hoppas ni är taggade för en ny grym lucka i min julkalender 🙂 Nu öppnar vi dagens lucka!


Foto: Fotoliselotte

Bakom dagens lucka gömmer sig den otroligt fina åkpåsen och handvärmaren Mini Dots i färgen silver grey från Vinter & Bloom, värde 1397 kr! Detta är en perfekt vinst nu i vinter!

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du vill vinna dagens lucka
 • Svara på utslagsfrågan: Hur gammal var jag när jag för första gången åkte skidor?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

100 Kommentarer

 1. Ellinor

  Jag gissar på att du åkte skidor för första gången när du var 6 år.
  Jag skulle vilja vinna för att ha en bra och varm åkpåse till vinterns barnvagnspromenader (vi går mycket).

  Svara
  • Emelie Hed Lundberg

   Åh perfekt för en frusen mamma och ett fruset barn ?. Jag tror du va 2 år gammal första gången du åkte skidor ?

   Svara
 2. Marlene

  Så härlig färg! Kommer väl till användning i promenaderna med vänner nu i vinter.

  Jag tror att du var 3 år gammal när du åkte skidor första gången!

  Svara
 3. Heidi vainionpää

  Hej. Jag önskar jag vann detta paket för då hade jag gett bort det till min sambos syster för de får en liten till i februari. Jag tror att du var 12 år första ggn du åkte skidor. 🙂

  Svara
 4. Ida

  Jag tror du var 5 år gammal ? i dessa kalla tider önskar jag att hade två åkpåsar så båda barnen hade kunnat fått mysa ner sig i värmen, men jag har bara en och håller tummarna för att jag vinner en till min son nu ?

  Svara
 5. Rebecka H

  Jag tror du var 7 år

  Jag är ute och går mycket så detta hade varit väldigt mysigt att ha för att känna oss varma nu i vinter.

  Svara
 6. Michaela Öhman

  En mamma som alltid fryser på promenaderna med detta sett skulle det nu kunna råda bot på. Även med detta sett så håller barnet sig varmt och får framförallt mysigt på promenaderna 🙂 Jag tror du åkte skidor första gången du var 10år

  Svara
 7. Karolina Kilander

  Hej. Jag tror du var 16 år.

  Jag skulle vilja ha en åkpåse för min man tycker det är ett så onödigt köp när man kan använda filt tycker han. Så han tror att det kommer räcka i vinter. Jag är dock osäker. Handvärmare hade ju varit väldigt skönt att ha på alla våra promenader.

  Svara
 8. EvelinaH

  Tror du var 9år första gången.

  Skulle passa så fint till lilleman på våra promenader. Vi har en stor hund vid namn Britta som behöver ut och röra på sig dagligen. Bore verkligen toppen så han håller sig varm.

  Svara
 9. Johanna Lind

  Lillebror växer så det knakar,
  Han snart en sådan här saknar.
  Snart dags att på vagnen byta del,
  Men då blir ju åkpåsen han har idag alldeles fel.
  Vi behöver en sån här så vi lillebror upp kan sätta,
  Och en handvärmare till mamma, detta är det enda rätta 🙂

  Jag tror du var 3 år!

  Svara
 10. Lina

  Jag tror du var 4 år.

  Skulle gärna vinna då Stella behöver en åkpåse till vintern. Storebror som älskar att köra vagnen har önskat sig en sån muff sen förra vintern (han såg en kompis ha den).

  Svara
 11. Cecilia Bratt

  Jag gissar att du var 12 år när du åkte skidor.
  Jag skulle vilja vinna åkpåsen då den är så fantastiskt fin. ?

  Svara
 12. Natalina

  Jag skulle vilja ha det till bebisen i magen. Då jag var säker på att vi inte skulle ha nån mer för att Wilma kom i vecka 26 så har jag skänkt allt. Behöver därför köpa nytt.

  Jag tror du var tre år.

  Svara
 13. Emelie S

  Vore en underbar vinst för både sonen och för oss. Sambon som alltid fryser om händerna denna tid skulle hålla sig varm och sonen lika så..

  Jag tror du va 2 år

  Svara
 14. Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula

  Gissar på 2 år.

  Jag vill vinna så jag kan ge denna till min kompis med bebis.

  Svara
 15. Jenny Bergman

  Så fint! Har sedan barn nr 1 en gammal åkpåse, köpt på myrornas… vore kul Om nr 3 fick en “egen” ny åkpåse. Jag tror att du var 3 år första gången på skidor.

  Svara
 16. Åse

  Jag hade velat vinna denna för att ha på långpromenaderna med vår lillasyster som nu är 2 månader. Speciellt handvärmare saknade jag med hennes storasyster.
  Jag tror du var 5 år när du åkte skidor första gången.

  Svara
 17. Elin

  Jag gissar på att du var åtta år när du åkte skidor första gången.
  Många promenader blir det för motionens skull, för att gå till lekplats, för att handla och för att sova. Så att veta att dottern ligger/sitter i en varm o go åkpåse hade varit toppen, att jag slipper kalla händer blir en bonus ??

  Svara
 18. Malin Svärd

  Det är viktigt att i vinter vara varm,
  Om både kropp, ben och arm.
  En åkpåse från vinter och bloom så fin,
  Med den kommer vår tjej aldrig lida pin,
  Det vill jag då lova,
  Hon är 1.5 år och heter Nova.

  Jag tror att du var 5 år när du åkte skidor för första gången ?

  Svara
 19. Christine

  Åh vilken supervinst. Jag letar just i denna stunden efter en barn och gosig åkpåse till min dotter. Ska åka till fjällen över jul och hälsa på mormor och morfar, då vill vi ha en varm dotter och varma händer för mamma 🙂 Tycker dessa verkar mjuka, gosiga och praktiska.

  Jag gissar på 2 år, precis som jag 🙂

  Svara
 20. Sandra Södergren

  Jag tror att du var 12 år när du åkte skidor första gången.

  Vilken lyx att få glida runt ute i snön med dessa. Dottern skulle må som en prinsessa i den fina åkpåsen och jag skulle slippa frysa om händerna under våra vinter-promenader. ?

  Svara
 21. Therese

  Jag tror du var 8 år ☃️ Perfekt för våra äventyr ute nu i vinter så lillan kan hålla sig varm och go på alla våra promenader med hunden ❄️

  Svara
 22. Maria MM

  Då jag tar många promenader och löprundor med båda barnen i dubbelvagnen så är min önskan att båda ska få sitta varmt och skönt ( har bara en åkpåse)
  Skulle jag vinna en åkpåse så vet jag att båda barnen håller sig varma när vi är ute.

  Jag tror du var 3 år första gången

  Svara
 23. Jenny Sjöberg

  Bebisen kommer i januari och det här setet skulle passa perfekt! Det kommer ju att bli en och annan promenad till och från förskolan med syskonen och då kommer det lilla pyret ligga varmt och gott.

  Gissar på 2 år

  Svara
 24. Lisa

  Jag gissar på att du var 2 år:)

  Vore perfekt till min lilla kille då vi får så väldigt kalla vintrar här i norr. Vore även toppen för mina händer som får eksem så fort dom blir kalla/är ute i luften (även kortare stunder).

  Svara
 25. Samona Alfredsson

  Jag tror du var 5 år 🙂

  Faktiskt åkpåse som skulle passa perfekt till lillsessans nya vagn!✨

  Svara
 26. Nettan

  Jag tror du var 2 år 🙂

  Har länge trånat efter just den åkpåse och handvärnaren, så snygga och så mysigt till vintern!

  Svara
 27. Amanda

  Jag tror att du åkte skidor första gången när du var 5 år.

  Om vintern är det mörkt och kallt.
  Här i Norrland – mest snö överallt.
  När lillen får krypa ner i denna slipper han frysa,
  kan ligget hör flera timmar och mysa!

  Att jag dessutom håller lagom temperatur,
  gör det mer bekvämt under vår promenad-långtur

  Svara
 28. Caroline A

  Gissar på 3år.

  Önskar vinna då jag alltid fryser men också alltid glömmer vantarna. Vore perfekt att alltid ha denna på vagnen, och åkpåse saknar jag, det skulle vara skönt att slippa böka på med overall på bebis, på vardagarna stressar vi runt mycket och springer in och ut hemma flera gånger när vi hämtar och lämnar syskon på skola/förskola. Så hade varit så bra att bara kunna stoppa henne i åkpåse istället.

  Svara
 29. Sara Lindqvist

  Något varmt att krypa in i under vinterns alla uteäventyr för lillkille och varma händer att vårda honom för föräldrarna (hur slipper man dessa isbitar?) Jag gissar att du var 7 år.

  Svara
 30. Titti skarp

  hej jag tror du var 7 år då du stod på ett par skidor första gången
  hoppas vinna till en god vän det skulle uppskattas
  delar på fb
  Titti

  Svara
 31. Emmy

  Jag tror att du var 2 år, denna skulle vara så mysig att ha till minstingen på kalla vinterpromenader så vi båda kan njuta av den och hålla oss varma!

  Svara
 32. Emelie Sällström

  Jag tror du var 4 år gammal.

  Jag skulle gärna vilja ha en varm och go åkpåse till vårt nytillskott så alla vinterns barnvagnspromenader blir så varma o h mysiga för lillan som möjligt.

  Svara
 33. Sara Källström

  När man smått nyss har fått vore detta så flott! Varken bebis eller vuxen skulle frysa vi skulle bara på promenaden mysa! 🙂
  Gissar på 11 år

  Svara
 34. Annika

  Jag gissar på 15 år! Jag skulle vilja ge denna till en kär vän som precis fått sitt första barn, då mamman fryser om händerna jämt ;), o hon har en begagnad åkpåse som är fin men jag vet att om hon hade haft råd hade hon köpt en ny. Håller tunmarna!

  Svara
 35. Malin nätynki

  Jag tror du var 5 år när du åkte skidor första gången!
  Jag vill såklart vinna till bebisen i magen som kommer i mars! Och med en student och en uska FP så är varje slant värd att spara på! ☺️

  Svara
 36. Linnea H

  Jag gissar på 4 år.

  Jag ska bli faster för första gången, så det här paketet skulle jag vilja ge till mitt kommande brorsbarn

  Svara
 37. tova

  Jag var tre så jag gissar på att du var detsamma, enklast så. Har familjen i kiruna och en liten kusin som förmodligen blir varmare i åkpåse…

  Svara
 38. Emma

  Jag har Raynauds vilket gör att jag fryser extremt lätt om fingrarna, så de blir helt vita. Så muffen skulle jag ge till mig själv. Åkpåse har vi redan så den skulle jag ge till någon som verkligen behöver den och som inte har råd att köpa en så bra åkpåse.
  Jag gissar på att du var 11 år

  Svara
 39. Karolina

  Gissar på 3år.

  Vi har bara ärvda åkpåsar och efter några tvättar känns dom inte längre lika varma. Vore mysigt med en ny varm och gosig åkpåse och så härligt med att vi vuxna också kan få varma fingrar.

  Svara
 40. Therése G

  Tog fram och skulle använda åkpåsen vi haft liggandes sedan förra året. Den har 4 år på nacken men fullt duglig. Skulle bädda in dottern när blixtlåsen fastnar och jag råkar dra sönder den. Så en ny åkpåsen är väldigt välkommen nu när vintern även kommit till Skåneland!
  Tror du var 7 år var du åkte skidor för första gången.

  Svara
 41. Jenny Reinerstedt

  Em riktigt fin åkpåse som skulle förgylla alla promenader och lekparkshäng i vinter! Jag gissar på att du åkte första gången när du var 6 år.

  Svara
 42. Tingeling

  Jag gissar på att du var 8 år gammal.

  Hade varit toppen att vinna detta, men en liten på väg så är man i fullgång med att förbereda sig med saker, skönt att ha en grej mindre att tänka på när man är ensam om att fixa allt 🙂

  Svara
 43. Ann-Charlotte

  Vilken fin åkpåse. En sån skulle underlätta för oss eftersom tjejen hatar att bli påklädd tjocka vinterkläder när vi ska ut med vagnen.
  Jag gissar att du var 3 år första gången du åkte skidor.

  Svara
 44. Roxanne Munoz-Rytting

  Åh vilken fin vinst! Perfekt för vår dotter som bara sover ute i vagnen!

  Jag gissar att du var 9 år när du åkte skidor första gången

  Svara
 45. Petra E

  Detta vore toppen att vinna nu för kalla dagar för oss både.
  Jag tror du var 5år första gången du åkte skidor.

  Svara
 46. Pernilla

  Skulle verkligen behöva en ny åkpåse till min son då våran nuvarande är lite för kall för vårat kalla Norrbotten!

  Jag gissar på att du var 5 år! ?

  Svara
 47. Annica Haglund

  Jag gissar på 12 år skulle vilja vinna denna till mitt barnbarn Neo då han inte har någon åkpåse ?

  Svara
 48. Isabella

  Gissar på 4 år!

  Jag vill vinna, återigen med samma motivering som sist. Syskonverkstad på gång och mycket nytt behövs! Och att köpa allt nytt är en dyr post. Så därför hade jag gärna vunnit ??

  Svara
 49. Erica

  Jag gissar på att du var 19 år! Skulle gärna vinna denna till min kompis och hennes dotter då de har det ekonomiskt tufft och aldrig skulle kunna köpa detta pris på egen hand ☺️

  Svara
 50. Elin

  Jag gissar på 12 år!

  Vill vinna åkpåsen och handvärmaren för att den ärvda vi har nu passar inte till vår vagn, och vi har inte råd att köpa en annan. Mönstret är ju dessutom supersnyggt!

  Svara
 51. Nathalie Gustafsson

  Gissar på att du var fem år första gången!

  Jag är med i tävlingen för att jag har ett sånt här set hemma, likadant! Men jag har två söner, pseudotvillingar och dubbelvagn – men bara en åkpåse än sålänge 🙂

  Svara
 52. Kristina K

  Jag drar väl till med nåt tokigt då. Jag tror du var 22 år.

  Jag är alltid ute och cyklar när det kommer till gissningarna :-). Men nåt jag däremot annars gör är barnbagnspromenader. En varm åkpåse till min dotter vore lycka för oss i kalla Norrbotten!

  Svara
 53. Thina

  Hade varit underbart att vinna denna för en frusen pojke och mamma med köldallergi så man hinner med alla tre barn och allt som ska fixas med handskar mössa å bebis som spottar ut nappen titt som tätt ?? gissar att du var 2 år när du åkte skidor första gången 🙂

  Svara
 54. Thina

  Hade varit underbart att vinna denna för en frusen pojke och mamma med köldallergi så man hinner med alla tre barn och allt som ska fixas med handskar mössa å bebis som spottar ut nappen titt som tätt, gissar att du var 2 år när du åkte skidor första gången 🙂

  Svara
 55. Belinda

  Jag gissar att du var som mig, 15 år!

  Jag skulle vilja vinna detta till mig och min dotter, hade varit underbart att byta ut den tråkiga och slitna åkpåsen till denna underbart fina! Och inte nog med det, mina egna händer skulle få överleva denna vintern, underbart!

  Svara
 56. Emelie Erlandsson

  Jag vill vinna för att hålla både mig och minstingen varma när snön och kylen drar in på riktigt, perfekt för oss som älskar att promenera. Jag gissar att du va 20 år ?

  Svara
 57. Julia

  Den här vinsten skulle passa perfekt till alla mysiga vintriga promenader! ? jag tror du var 4 år gammal när du åkte för första gången.

  Svara
 58. gunnel

  14 år.

  Jag vill vinna till mitt barnbarn så att hon får sova gott och varmt även de kyligaste vinterdagarna.

  Svara
 59. Sandra

  Någonstans vill jag tro att du aldrig stått på ett par skidor samtidigt som jag tror att du nog har gjort det haha.. Så det blir lite svårt att bestämma mig här. Oavsett vilket skulle jag vilja använda denna fina åkpåse till min dotter som älskar att vara ute och det blir många kalla och blåsiga rundor med hundarna här nere i Skåne. Åkpåsen hade varit perfekt! Jag får väl landa i att du kanske har provat skidor när du var 15 år…

  Svara
 60. Victoria

  Jag tror du var 3,5år!
  Jag skulle gärna vinna denna åkpåse så at min syssterdotter håller sig varm när hon åker pulka för första gången! Hon fyller 1år nästa vecka så detta skulle vara en perfekt födelsedagspresent ?

  Svara
 61. Caroline S

  Jag skulle använda denna till min dotter att ha i vår springvagn som vi kör båda barnen i. Sonen har en åkpåse sedan innan men inte dottern. Skulle vara helt perfekt!

  Jag gissar på att du aldrig har åkt skidor som barn eftersom det var det du frågade. Tror att du var vuxen när du stod på ett par skidor första gången 🙂

  Svara
 62. Sandra Sjöstedt

  Jag skulle vilja vinna detta då jag och barnen är ute mycket men vi vill inte frysa.
  Jag tror du var 10 år

  Svara
 63. Sandra

  Hade önskat att få vinna den till min vän som är mer som en syster för mig, hade gärna önskat att kunna få ge denna i julklapp till hennes bebis.❤️❤️
  Tror du var10år ?

  Svara
 64. Maddie W

  Tror du var 17 år 🙂

  Jag skulle behöva handvärmare!! O dottern har ingen åkpåse när jag kör syskonvagnen, så hon och jag skulle få matcha fint i vinter då! Hoppas

  Svara
 65. Siv

  Jag gissar på att du var 6 år.

  Barnbarnet sover bäst utomhus och skulle behöva en varm åkpåse och handvärmare vore skönt till mig att ha när vagnen behöver rulla honom till sömns.

  Svara
 66. Mari B

  Du var 8år, tror jag.
  Jag vill vinna detta då jag vill att lillasyster ska ha det varmt och gott, och även mina händer. Jag vet inte hur många gånger under promenadens gång man måste av med en vante för att antingen kolla på telefon (ex ringer, byta podavsnitt, etc) eller hjälpa lillasyster i vagnen med något som inte går att fixa med vanten. Och när man åker buss måste vanten av fort för att kunna flippa upp busskortet och gå fram och betala. (Vårat bussytem är så efter motför andra orter där det finns betalstation där man kliver in med vagnen, eller är gratis för de som åker med vagn.) Och ibland (rätt så ofta) så fryser jag om händerna fast vantarna är på och även varit på ett tag. Jag är väldigt sugen på att införskaffa en sådan handvärmare.
  Jag har tipsat.

  Svara
 67. Lina Sällberg

  Jag vill gärna vinna detta fina till lillasysters ankomst! Vi är sådana där föräldrar som varje dag går en timmeslång promenad med vagn och hund och då behövs en åkpåse till eftersom storebror kommer vara med också! Värmande handskydd har vi dessutom många gånger önskat eftersom vi går oavsett väder och vind.

  Jag gissar på att du var 3 år!

  Svara
 68. Clara

  Gissar på 13år!
  Vill ha en mysig åkpåse att ha i vagnen till Viggo nu i vinter och att då även ha en handvärmare till mig själv vore toppen!

  Svara
 69. Emma Johansson

  Denna vinst behöver vi verkligen. Har ingen åkpåse än och nu när vintern är pågång skulle det vara oerhört bra att ha en och själv går jag runt och fryser om händerna när jag drar vagnen trotts vantar på. Se dessa handvärmare hade kanske varit lösningen även för mig…
  Så svårt att gissa när du stod på skidor första gången för det kan ju vara allt ifrån 1 år till över 20 år. Men gissar på 4 år…

  Svara
 70. sandra norman

  detta skulle jag vilja vinna till min lilla dotter som jac håller på atg vagnträna. Målet är att hon ska sova ute i vagnen varje dag, precis som hennes storebror gör – men än har hon ingen åkpåse, så de skulle passa perfekt!

  Svara
 71. Erika

  Jag skulle vilja vinna för att minstingen (trean på 10 månader) alltid får ärva det som storasyskonen har haft, skulle vara kul att ge honom något som bara han har haft. Att dessutom få pryda (den gamla) vagnen med en sån snygg åkpåse och handvärmare skulle ju inte sitta fel.
  Jag tror att du var 3 år då du åkte skidor första gången. ?

  Svara
 72. Sara

  Vi har inte införskaffat en åkpåse än men denna visst skulle ju vara perfekt för flisan vår, när turen med hunden tas. Perfekt för mina händer som hatar vantar.

  Jag gissar på att du var 3 1/2 år

  Svara
 73. Anna Berg

  På vinterns promenader i snö och kyla,
  Vill jag sonens lilla kropp mot kölden skyla.
  Det vore underbart med en bra åkpåse så att han slipper frysa,
  Där han bara kan gosa och mysa.
  Med rosiga kinder och en leende min,
  Kommer han åka i sin åkpåse så fin.
  En ljusgrå åkpåse skulle vagnen smycka,
  Och oss till vintern bringa värmande lycka!

  Jag gissar på 23 år ☺️

  Svara
 74. Jennifer

  Jag tror du testade åka skidor när du var 14 år.
  Skulle vilja vinna den här till min vän, då jag vet att hon skulle bli överlycklig över en åkpåse. Pga ändrade omständigheter står de nästan utan inkomst denna månad och hur roligt vore det inte att överraska henne med denna till hennes 1-åring!

  Svara
 75. Lisa Norrman

  Gissar att du var 4 år.

  Om allt går som planerat blir det ett tillskott i familjen under 2018 och vi har tyvärr gett/sålt bort alla bebisprylar så det skulle vars perfekt att vinna en åkpåse för att kunna stryka det från behovslistan.

  Svara
 76. Evelina

  Jag gissar på 21 år.

  En värmande åkpåse vore riktigt bra för den minsta i vagnen eftersom vi gillar att vara mycket ute i naturen.

  Svara
 77. Malin

  I Skånes snålblåst så behövs en varm åkpåse till barnet och handvärmare till föräldrarna.

  Jag tror du åkte skidor första gången när du var 23.

  Svara
 78. Johanna Lingefors

  Jag gissar på 7år.

  Skulle bli så glad om vi vann en åkpåse. Köpte en begagnad som visade sig vara trasig. Fungerar att sova i på dagis men skulle så gärna vilja ha en när vi promenerar. Här kommer de sällan snö men ja bor på slätten så de blåser fruktansvärt kallt.

  Svara
 79. Johannes

  13 år?

  Vilken härlig och snygg åkpåse till min lilla tjej
  åh, herregud, vilken härlig grej!
  Pappor brukar sällan vinna tävlingar som dessa,
  men vad jag vore lycklig om jag vann till min prinsessa.
  Den är ju också så himla snygg
  – i den skulle lillan ligga varm och trygg.

  Svara
 80. Becky

  Gissar att du åkte när du var 3år gammal.
  Åkpåsen skulle få min sister och lilla Theo som är född förra veckan!

  Svara
 81. Jolina Anderberg

  Dessa skulle vara perfekta för att värma både mig och min bebis då jag kör mamma bootcamp utomhus två dagar i veckan??.
  Jag tror du var 1,5 år när du åkte skidor första gången.

  Svara
 82. Malin

  Jag tror att du var 18

  Jag bylsar på min lilla kille stor overall och hela köret – vad mycket härligare det vore att bara lägga honom i åkpåsen

  Svara
 83. Sandra V

  Nu är det barn nummer 2 som åker i vagnen hemma hos oss och hon får ärva mycket av sin storasyster vilket är både praktiskt för plånboken och miljön. Men det hade varit skoj att skämma bort henne med en egen lyxig åkpåse. Därför hoppas jag på att kunna vinna den här fina åkpåsen till henne 🙂 Att sedan få värma de egna händerna är ju en fin bonus.
  Jag tror att du var 15 år första gången du åkte skidor.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här