Lucka 24 är öppen!

 God jul allihopa!
Nu är det äntligen jul och den sista luckan i min julkalender!

Lucka 24--

Bakom dagens lucka hittar vi LoveMilk och ett toppenfint amningsnattlinne, värde 499 kr! Amningsnattlinnet går lika bra att använda när man inte ammar. Jag älskar det! Så svalt skönt, vacker och lyxigt. Ni hittar min recension på nattlinnet HÄR!

Nattlinnet finns i 3 färger (ni hittar dom på LoveMilks hemsida). Vinnaren får såklart välja färg!

20131214-012929.jpg

Det enda ni behöver göra är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se! Är du inte medlem i något socialt medie? Kolla HÄR hur du ska göra för att delta!
 • Utslagsfråga: Hur många julklappar finns under våran gran idag?
 • Svara på frågan: Vad tycker du är bäst med julaftonsmorgon?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

21 Kommentarer

 1. Mirjam

  Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Jag gissar på 12 julklappar.
  Det bästa med julaftonsmorgon är att man än har så mycket roligt att se fram emot!

  Svara
 2. Nathalie

  Jag tror att ni har 11 julklappar under er gran! 🙂

  Det bästa måste vara att vakna och se barnens underbara miner när granen tänds, paketet i strumpan ges osv. 🙂

  Svara
 3. Kicki

  Jag gissar på 14 julklappar. Det mysigaste med julaftonsmorgon är att vakna till en tänd julgran med paket under. Hyfsat städat hem och doften av jul. Att sedan mysa ner sig i soffan med hela familjen och njuta.

  Svara
 4. Mari Blom

  Det jag tycker bäst med om på julaftonsmorgon är att det är en speciell känsla i kroppen, förväntning blandat med glädje. Jag bruka fixa extra mycket mys hemma på morgonen med tända ljus och massa mys.
  Jag gissar på att ni har 13 stycken julklappar under er julgran.

  Svara
 5. Angelica

  21 stycken?
  Det bästa är att det är tyst och lugnt. Och att det går julfilmer på tv’n, så som grinchen. ( älskar Jim Carrey ).
  Och äta risgrynsgröt framför filmen 🙂

  Svara
 6. Lina Eckerström

  Gissar på 19 st.

  Det bästa är definitivt när dotter i skräckblandad förtjusning inser att tomten faktiskt måste vart här i natt och lämnat en liten julklapp i julstrumpan. Wow.. kommer han igen? Tänk om hon hade vaknat när han var här? Tyckte han om tomtegröten vi ställt ut? Ja frågorna är många 🙂

  Svara
 7. Tina Carlström

  Jag har delat sen innan Tina Carlström.
  Jag tror ni har 36 klappar 🙂
  Det bästa är att vakna och äta en stor och god frukost ihop med julvört, julskinka, kaffe, yoghurt och färskpressad juice. Jag älskar det!

  Svara
 8. Marie Alvas mamma

  Jag gissar på 28st. Det bästa är att gå upp och smaka på julskinka titta på granen o att familjen är tillsammans. /Marie Sjöström

  Svara
 9. Jeanette

  Jag gissar på 49 paket.

  Det bästa är att man har en hel dag med trevligheter framför sig! Träffa släktingar, vänner och äta god mat. En riktig toppendag!

  Jag har tipsat om din blogg till höger i min blogg under ”bra tävlingar”.

  God jul!

  Svara
 10. Caroline, blivande två barns mamma

  Gissar på 24st
  Att få mysa med familjen, äta risgrynsgröt och bara vara. Se barnens miner när de öppnar första paketet är också en höjdpunkt. 🙂

  Svara
 11. EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

  Jag är gärna med och tävlar. Jag tror ni har 14 paket under granen.

  Det bästa med julaftonsmorgon är att gå upp tillsammans, äta julfrukost och sedan öppna något paket (barnen) så de kan sysselsätta sig.

  Vår morgon har varit lite annorlunda i år då vi inte firat hemma utan på hotell. Men det var inte fy skam att äta hotellfrukost heller.

  Har tipsat här och hoppas på tur

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/12/24/lucka-24-hos-pa-smallen-2412/

  Svara
 12. Sanna

  Jag tror ni har 16 stycken paket under granen.

  Det bästa på julaftonsmorgonen är glädjen, förväntningarna och det mysiga vid frukosten och alla tända ljus.

  Kram Sanna

  Svara
 13. Christian

  Jag tror att ni har 23 julklappar under granen 🙂

  Det bästa med att vakna på julaftonsmorgon är att man vaknar upp med de man älskar mest!

  Svara
 14. Tilde

  23 stycken julklappar gissar jag på.

  Det absolut bästa med julmorgonen är att få känna sig som ett barn på nytt, nyfiken och glädjen som bubblar i kroppen 😉 Jag tror alla känner igen den känslan, som finns kvar sedan man var liten, det finns inget som slår den känslan! Mys, närhet, kärlek, bus och skratt! 🙂

  Svara
 15. Kristin

  Jag gissar på 35 klappar. Åh, julaftons morgonen är det mysigaste, så mycket känsla, så mycket förväntan, spänning och glädje som rymms i en och samma stund! Från liten till stor 🙂

  Kram

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här