Lucka 13 är öppen!

Glad Lucia!

Här firar vi inte Lucia, men jag hoppas att ni firar med lussetåg, pepparkakor och lussekatter 🙂


Foto: Fotoliselotte

Dagens lucka sponsras av Caseapp som tävlar ut ett presentkort på hela 1000 kr! Caseapp har massor av produkter, både skal och skins till telefoner, iPad och macbook. Fotoskal är en väldigt uppskattad julklapp, jag har själv gett bort fotoskal flera gånger 🙂


Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta kort vem eller vad som skulle pryda dina produkter från Caseapp om du vann. (Nya trenden är väl att ha sig själv på skalet 😉 )
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många fotoskal har jag själv haft eller gett bort?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

58 Kommentarer

 1. marlene

  Jag skulle vilja ha deras färdigdesigande skal i marmor, gärna olika så man kan varierara beroende på årstid och känsla.
  Utslagsfråga: 7 stycken.

  Svara
 2. Virre

  Gissar på 13 stycken.

  Maximilian skulle få pryda ett skal och sedan hade jag gärna haft ett med bild över havsviken där jag är uppväxt ❤️

  Svara
 3. Sara Källström

  Jag skulle pryda skalet med marmormotiv för det tycker jag är så stilrent och snyggt! Det skulle sitta på min mobil 🙂 Jag gissar på 8 st!

  Svara
 4. Malin R

  Jag gissar på inget -men att du precis är på väg att få ditt första 🙂

  Detta skulle vara den perfekta presenten till svärmor och jag skulle fylla den med bilder på alla hennes älskade barnbarn 🙂

  Svara
 5. Victoria

  Jag tror att du har haft och gett bort 9st mobilskal 🙂
  Skulle vilja vinna detta för att ge mobilskal till mormor och farmor, dom skulle få ett varsitt skal med förra årets julfoto på familjen som vi tog förra året 🙂
  Kram

  Svara
 6. MammatillOfelia

  Åh deras design är ju så snygg å kunna växla mellan olika beroende på årstid ? Jag tror 9 st ?☃️

  Svara
 7. Paola

  Jag skulle ge detta i julklapp till min dotter. Hon skulle garanterat ha något matrelaterat på sitt skal 😉 Hon går andra året på Restaurang- och livsmedelsprogrammet och älskar allt som har med bakning och matlagning att göra!

  Jag gissar på 21 skal!

  Svara
 8. Mia Korch

  Gissar på 4 stycken

  Mitt skal skulle få prydas av min fina dotter och min man. Så jag alltid har de nära även när jag jobbar!

  Svara
 9. Anna N

  Gissar på 9 skal.

  Jag skulle ha en bild på hela familjen, gärna från någon av resorna vi gjort för att kunna drömma mig bort lite =)

  Svara
 10. Em SU

  Gissar på 6 st

  Jag skulle välja att skapa ett skal med mina två barn eller kanske ett på alla i hela familjen.. ❤

  Svara
 11. Tingeling

  Min hund och katt skulle få pryda min surfplatta så att den ser snyggare ut än nu med sitt fula slitna skal

  Ja tror att du har/gett bort totalt 13 skal

  Svara
 12. Ida

  Jag skulle vilja göra skal med mina barn till mig själv och mormor. Min sambo hade fått ettt med sig favoritlag på 🙂
  Jag gissar på 6 st ?

  Svara
 13. Johanna Lingefors

  Två 🙂

  Jag skulle köpta ett skal med barnen på eller en bild på något de verkligen älskar (godis) till ipaden. De är barnens iPad och den är just nu på lagning. Så vore otroligt bra om de fick ett skal till 🙂

  Svara
 14. Sofie Tegvall

  Utslagsfråga; jag gissar på 19 st!
  Jag måste erkänna att jag inte följde din blogg innan julkalendern, men nu är jag helt fast. Så kul att följa er vardag i Brasilien! Om jag vann skulle jag pryda mitt skal med ett foto vi har hemma som föreställer oss alla i familjen och min bästa vän, som är en del av vår familj. Va gott att bära den bilden som symboliserar så mycket för mig, nära mig ständigt!

  Svara
 15. Anna H

  Jag gissar på fyra.
  Jag skulle ge ett skal till min systers, med följande text; Du vet väl att du är värdefull att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull för ingen annan är som du.

  Svara
 16. Karolina

  Jag gissar på 16 st skal.

  Jag skulle göra ett på mina barn. Fick ett barn till i mars och har inget skäl på båda barnen så det skulle jag så gärna vilja ha.

  Svara
 17. Emma Rosdala

  Min ögonsten (sonen) skulle få pryda mitt och makens mobilskal till att börja med ?

  Jag tror att du har haft/gett bort 16 fotoskal!

  Svara
 18. Nettan

  Jag tror 12 stycken 🙂

  Skulle bli så perfekt då båda mina större barn kommer få nya mobiler i julklapp. Hade varit kul att överraska med mobilskal med en bild på respektive syskon och deras minsta lillebror på 1 år som dom båda avgudar <3

  Svara
 19. Belinda

  13 gissar jag på! Trevlig Lucia förresten 🙂

  Jag skulle vilja få till en familjebild på mig, sambon, vår dotter som föddes i år och våra 2 hundar. Rent spontant tänker jag “lycka till” att få ihop denna bild, men men. Skulle vilja ha denna bild på telefonen, och datorn! 🙂

  Svara
 20. Evelina

  Hade använt våra bröllopsbilder och gett till min numera make som jobbar borta större delen av veckorna så vi alltid är nära

  Jag tror på 5

  Svara
 21. Mari B

  Jag tror på 8stycken skal.
  På mitt skal skulle barnen så fint pryda, spela roll om det är en själv som är inne mina barn är bättre. Behöver jag inte kolla i galleriet på dem utan räcker med att kolla på skalet.
  Har tipsat.

  Svara
 22. Sanna

  Jag har som det ser ut i dag vare sig telefon eller surfplatta i de modeller som CaseApp erbjuder. Därför skulle jag i stället välja att klicka hem lite julklappar och presenter till nära och kära för det här presentkortet. Jag vet till exempel att dotterns farmor mer än gärna skulle vilja ha sina barnbarn på sin telefon, och det hade ju varit fantastiskt att få överraska med till jul.

  Gissar på 7 st.

  Kram Sanna

  Svara
 23. Enida

  Kanske 8 st
  Skulle helt klart ha mig själv och även dela ut telefonskal med mig själv på till hel släkten ? Nej men skämtåsido, sådär egocentrerad får man väl ändå inte vara när man har barn så det är klart de skulle få pryda mammas telefonskal ?

  Svara
 24. Nina

  Katten skulle hamna på mitt skal. Så hon kan följa med mig överallt, även om hon är kvar hemma 🙂
  Gissar på 9 skal.

  Svara
 25. Emelie Erlandsson

  Jag skulle självklart vilja pryda mobilen med mina barn! Samt ge ett till mamma så hon kan få njuta av sina barnbarn varje dag!

  Jag gissar på 8

  Svara
 26. Martina Andersson

  Utslagsfråga: 9 stycken!

  Jag skulle nog vilja ha något enkelt och stilrent som en horisont eller något liknande på din bild. Marmor fast med svart på andra hälften! 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här