Julkalender

Lucka 13 är öppen!

Godmorgon, godmorgon!

Idag är det Lucia och andra advent! Hoppas ni har en mysig morgon hemma i stugorna!

Pasmallen blogg julkalender lucka 13
Foto: FotoLiselotte

I dagens lucka hittar vi Hatten Förlag som sponsrar med ett underbart Babblarna-paket! Ni får alltså allt det på bilden (Paket för småttingar och Babblarna Första Albumet, värde 508 kr!

20151121-185139-67899962.jpg

Babblarna var det bästa tröstmedlet vi hade när Lucas var bebis! Han tog aldrig napp, men så fort han hörde den glada Babblarna-sången då lugnade han ner sig och till och med somnade dom allra flesta gångerna. Helt otroligt vilken fantastisk effekt dom här små glada figurerna kan ha!

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta vem som skulle få Babblarna-paketet!
 • Svara på utslagsfrågan: Hur gammal var Lucas när han inte längre lyssnade på Babblarna varje dag?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

82 Comments

 • Cissi

  Det här skulle vara en helt perfekt present till min lilla guddotter! Hon har så oerhört mycket energi och enda gången hon över huvud taget har ro att sitta still en liten stund är när hon får titta/lyssna på babblarna. Hon älskar dem!
  Jag tror Lucas var 1 år och 3 månader när babblarna inte längre var ett dagligt inslag.

 • Nikiåå

  Jag gissar på 1,5 år. Jag skulle använda det här paketet på min förskola som jag arbetar på då barnen älskar babblarna och vi kör lite babblarna tema för deras skull 🙂

 • Lovisa

  Jag tror att Lucas var 1,5 år när han inte längre lyssnade på babblarna varje dag. Om jag vann skulle jag ge paketet till bebisen i magen när hon blivit några månader gammal 🙂

 • Emelie Persson

  Hej!
  Vilket paket, min dotter på åtta månader ÄLSKAR babblarna, vad vore en dag utan de? Perfekt även för mig när något i hemmet måste skötas! 🙂
  Jag tror han va två år!

 • Familjen Karlsson

  Har jag turen på min sida är det min dotter Julia, som är sju månader som får vinsten i julklapp. Även hon älskar numera babblarna. Storebror som är 4,5 hade babblarna som sina stora favoriter och jag tror han slutade lyssna på dem strax innan sin tvåårsdag. Så svaret:

  Lucas slutade lyssna på Babblarna varje dag när han var 24 månader.

 • Linda

  Gissar på 1 år och 4 månader.
  Min yngsta dotter skulle få paketet. Hennes storasyster har ett baba-gosedjur och lillasyster är lagom avundsjuk på denna. ☺️ tror babblarna kommer slå stort även med detta barn!

 • Malin Lindström

  Jag tror att Lucas var 23 månader när han inte lyssnade på Babblarna varje dag längre.
  Paketet med Babblarna skulle jag ge till min son som är 4 månader. Hans storasyster älskade också Babblarna när hon var liten. Skulle vara en perfekt julklapp till en liten kille.

 • Sandra Sundin

  Jag skulle vilja ge paketet Till min son som precis fyllt ett år och är stormförtjust i babblarna. Han ler med hela ansiktet när han hör deras låtar och kan komma Med telefonen till oss för att få höra och se dem. 🙂

  Jag tror Lukas var 9 månader när han slutade titta,lyssna på babblarna

 • Carola

  Åh, det hade varit ett jättefint paket att vinna till min minsta tjej. Hon föddes för tidigt med syrebrist inne i magen så hon var livlös när hon kom och låg länge med respirator. Nu är hon pigg, men pratar inte trots att hon blir 3 år i januari. Hon går hos logoped och där håller de på mycket med Babblarna, så Babblarna har blivit en stor favorit hos henne. Därför vore det så kul att ge henne detta paket i julklapp eller födelsedagspresent så hon även får leka med dem hemma och kanske kommer talet snabbare då också.

 • Jennifer

  Jag tror Lucas var 1 år, 11 månader och två veckor. Alltså strax innan hans tvåårsdag.

  Paketet skulle gå till mina två barn. Stora på 2,5 som fortfarande uppskattar babblarna (men inte tröstas av det) och lilla på 6 månader som bara kan åka bil (nöjd) med babblarna på mobilen Ska på långresa i februari och bila genom halva landet, detta skulle sitta fint då

 • Carola

  Glömde förstås utslagsfrågan.. Jag tror att Lukas var 1 år och 2 månader när Babblarna inte längre var ett dagligt inslag i hans liv.
  Jag har både bloggat om julkalendern på Barnboksbloggen.se och delat det på Facebook.

 • Anna Malin R

  Jag vill självklart ta chansen och testa lyckan även jag,
  och hoppas att det är jag som har turen med mig denna dag!
  Ty, Babblarna det är det bästa min brorson Jamie vet,
  för alla som känner honom är det inte någon hemlighet!
  Babblarna, Babblarna, Babblarna -det står högst upp på hans önskelapp,
  så nu håller jag tummarna att faster får leverera hans drömklapp!

  Jag tror fortfarande att din son tittar varje dag 🙂

 • erica

  Detta set skulle mina döttrar få dela på. Den ena är 8 månader och den andra 3 år, och båda älskar dom! Babblarna är verkligen till för alla barn, och ett fantastiskt verktyg. Håller tummarna stenhårt! Detta hade gjort två små godingars jul!
  Jag tror det är en kuggfråga; Lucas kollar nog fortfarande på babblarna 🙂

 • Sara Bengtsson

  Hej! Och en glad lucia (säger man så) önskar jag er.
  Min dotter Selma på nio månader skulle få detta pris. Hon tar inte heller napp och jag önskar att jag hade ngt superknep som funkade. Det här kanske är just det! 🙂
  Jag tror att han fortfarande ser lite på Babblarna varje dag 🙂

 • Tingeling

  Detta skulle min systerson älska! Han tittar alltid på babblarna! Varje gång man sätter igång det så ler han jätte stort!

  Jag tror lucas sluta lyssna på dom varje dag när han var 1 år och 8 månader

 • Jenny Olsson

  Båda mina barn älskar babblarna!Men jag ska ge paketet till lillasyster 1,5 år. Hon har en Babbadocka som hon tar i händerna och dansar med till radiomusiken i köket! Det är så gulligt! Jag tror faktiskt att Lucas gillar Babblarna ännu men slutade nog se exakt varje dag när ni var i Brasilien på semester! 2 år och 2 månader?!

 • Erika Gatenheim

  Om jag skulle vinna skulle jag ge paketet till min 1-årige son som älskar Babblarna.

  Jag tror att Lucas var 11 månader och 1 vecka då Babblarna slutade att vara ett dagligt inslag i hans liv.

 • Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna överraska min pojkväns (vi har inte gått ut offentligt än) dotter med den här fina julklappen. Hon är precis i rätt ålder så det hade varit en perfekt julklapp att överraska med.

  Jag tror faktiskt att Lucas fortfarande tittar lite på Babblarna.

  Har delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

  Kram Sanna

 • Rebecka H

  Jag har själv aldrig sett babblarna men har förstått från kompisar som har barn att de är guld värda och att barn älskar dom. Jag hade sparat paketet till dottern.
  Jag tror att Lucas tittade på babblarna dagligen tills han var 1 år och 11 månader.

 • Annah

  Jag skulle ge det till bebis i magen, eftersom liten har två Babblarna tokiga storasyskon så vore ett eget sätt toppen innan allt lästs och lekts sönder. 🙂

  Jag gissar att Lucas var 2år och 2 månader

 • Mari B

  Om jag vann skulle jag spara gubbarna till framtida behov. Skivan skulle jag ta med på jobbet så barnen på förskolan kan dansa, är på en småbarnsavdelning. Och böckerna skulle jag ge till min kompis lilla tjej i julklapp då hon fortfarande är ett babblarnafans, gubbarna fick hon av mig då hon fyllde år sist.
  Jag chansar på 1år och 10 månader.

 • Jonna Aspenstedt

  Jag gissar på att han kollar varje dag fortfarande 🙂 skulle ge det till min 10 månaders och min 2,5 åring, båda är lika tokiga i babblarna och kollar nästan varje dag!

 • Trixi

  Min son va samma som bebis. Kunde bara somna lyssnandes till första låten. Dom böckerna skulle han älska 🙂

  Jag tror att han var 21 månader när han inte lyssnade varje dag 🙂

 • Maja Lind

  Wow! Dottern skulle bli överlycklig. De har tema babblarna på dagis nu också 🙂
  Det var det första hon lyssnade/tittade på också som bebis!
  Gissar att Lucas var 17 månader när han inte längre tittade varje dag

 • Erika

  Åh! Drömmen. Jag skulle ge det till Franks bästa vän Julia, som jag fick lära känna redan i magen när jag träffade hennes härliga mamma. De föddes med 1 månads mellanrum.

  Jag gissar att Lucias var 1 år och 8 månader när han slutade lyssna.

  Kram!

 • Emilio, 2.5 år

  När jag var liten älskade jag Babblarna, precis som Lucas! Men sen tog andra jutub klipp över;) Men nu när jag fått en lillasyster tycker jag det är mysigt att ligga i babygymmet och titta på Babblarna med henne, dessutom har de ju kommit med en ny låt! Kanske jag kan ge henne paketet i julklapp! Jag tror Lucas tittade tills han var 1 år och 10 månader 🙂

 • Lisa Wahlberg

  Åh denna vinst vore toppen. Hade delat upp vinsten till min dotter och hennes förskola. Då dom använder babblarna till deras lärande. Kan han ha varit strax före 2 år☺

 • Moa

  Jag gissar på att han var 2 år när han slutade lyssna på babblarna varje dag! Jag skulle ge vinsten till min dotter som är 4 månader, tror att hon kommer att uppskatta dem i framtiden:)

 • Madeleine W

  Ååååh! Detta vore drömmen för min Babblarna-tokiga tjej! <3 frågar man Lilly vem hon älskar mest i hela världen svarar hon vanligtvis "Bobbo"!
  Jag tror Lucas var 2 år och 3 månader när han inte längre lyssnade på Babblarna varje dag! Hoppas så på tur!
  //@maddieochlilly

 • mammalinda

  Jag tror att Lucas var 9,5 månad!

  Min son Helge skulle få hela paketet. Som jag önskar att vi vinner!! Han älskar verkligen Babblarna!! Nyss så snodde han storasysters Ipad och började sjunga ”bababa” med rätt melodi. Han är 18 månader men kan inte många ord, men melodin till Babblarna kan han 😀 Verkligen en kanonvinst!

  Jag har både delat på Facebook (som jag skickat till dig) och även tipsat om din jättebra julkalender på min blogg här:
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/tag/tips-pa-bra-tavlingar/

  Hoppas att du har haft en härlig Lucia!

 • Malin Junghard

  Min dotter som också är ett babblar-fan (finns det några kids som inte älskar dem?) skulle få paketet.

  Jag tror att han var 1 år och 10 månader.

 • Lisa Persson

  Vår lilla Alma älskar babblarna precis som många andra barn.
  Ett av hennes första ord var ”bajja” som vi snabbt förstod betydde babblarna.
  Hon har skrikit efter dessa figurer när vi gått förbi dom i nån affär.

  Jag tror han var 2år

 • Kristin

  Min son på 20 månader vill jag ge paketet. Det skulle vara så roligt att få ge honom något han gillar men som jag inte kan köpa honom. God Jul! Tror Lucas var 22 månader (1 år och 10 månader).

 • Lisen

  Åh, babblarna har varit poppis hos storebror men nu är lillasyster i starten på babblarnaåldern så detta skulle hon få!

  Gissa att Lucas var 15 månader

 • Emelie Sundén

  Gissar på 2,4 månader!
  Detta vore så perfekt då sonen önskar sig detta då förskolan har babblarna som tema nu! Sen skulle det även,vara en perfekt sak även till mig då jag tar förskollärarexamen i januari å ska börja jobba på förskola å vet hur uppskattat detta är från barnen ! Åh håller verkligen tummarna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.