Lucka 1 är öppen!

Godmorgon kära läsare och glad första advent!

Idag får jag äntligen köra igång julkalendern som jag har smusslat med hela november!

Idag öppnar vi lucka nummer 1!

Lucka 1

Bakom lucka 1 hittar vi Brands for Kids som sponsrar en tävling där en av er vinner en ny vagnsdyna i valfri färg från Elodie Details, värde upp till 399 kr!

20131128-190532.jpg

Barnvagnsdynan är anpassad för användning året om. Ena sidan är i tillverkad i varm fleece och den andra i ett svalare material. Dynan gör vagnen bekvämare för barnet och dessutom piffar den upp vilket tråkåk som helst! Den har hål för 5-punktsbälte och passar merparten av alla barnvagnar.

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se
 • Gilla Brands For Kids på facebook HÄR eller följ på Instagram @brandsforkids
 • Kommentera inlägget och motivera varför just er vagn ska piffas upp!

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

42 Kommentarer

 1. Emma

  Jag vill vinna en till min son som är 7 månader imorgon för vi köpte en ny sulky igår som är helt svart och skulle behöva se lite “roligare” ut. 🙂

  Svara
 2. Sandra

  Min River skulle bli jätteglad om han fick en fin dyna till syskonvagnen. Vagnen har väl haft sina bättre dagar och skulle behövas piffas till lite dessutom blir det skönare att sitta 🙂

  (Har delat på Facebook men lyckas inte med mejlen, får ett felmeddelande tillbaka varje gång jag mejlar).

  Svara
 3. lillalady

  Jag har tipsat på Instagram (vet inte om jag gjorde rätt med länkningen men får göra om det annars).

  Nu när kylan är här blir Lin kall om sin lilla rumpa
  Tänk om hon denna vinst kan få i sin julstrumpa
  Då slipper hon frysa och hennes mamma slipper dåligt samvete ha
  På en vagnsdyna från Brands for kids trivs hennes lilla rumpa bra!

  Svara
 4. Sandra

  Gillat och delat på fb, mailat printscreen!

  Vi har ännu inte börjat använda sittdel till vår lille knodd men i vår är det dags att byta. Tyvärr tycker jag inte liks mycket om sittdelen som liggdelen, men då är det ju perfekt med en snygg dyna som piffar upp och kanske får mig att glömma min älskade liggdel 😉

  Svara
 5. Niki

  Jag har inte facebook så jag följer Brands for Kids på instagram!
  Vi har en Brio smile, vagnen är underbar men tyvärr så är en sittdyna nästan ett måste då sittdelen känns alldeles för tråkig och hård till min lilla tjej. Vi valde en svart vagn för att kunna ha den även till nästa bebis, oavsett kön. Så att piffa upp den med någon utav Elodie Details FANTASTISKA sittdynor skulle bli såå fint! Allt för min prinsessa!

  (Jag tipsade om din julkalender på min instagram här om dagen och jag mejlade det till dig, men jag vet inte om du fick mejlet för jag har inte fått något svar 🙂 )

  Svara
 6. Ingrid - Mamma till två sessor

  Jag är gärna med!

  Har tipsat om din julkalender här; http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2013/december/jag-tavlar-om-en-barnvagnsdyna.html

  Jag gillar dem på FB sen tidigare (Ingrid Polly)

  Jag skulle gärna vilja vinna för att mjuka på sittdelarna på syskonvagnen vi har till tjejerna. De är verkligen inte mjuka och sköna, så fram tills det var dags för åkpåsarna så har de haft mjuka filtar att sitta på. Funkar ju, men det är lite bekvämare med en riktig sittdyna 🙂

  Kram, Ingrid

  Svara
 7. pilotfrun

  Jag är såklart med och tävlar! Länken ligger på min blogg http://minbebis.com/blogg/pilotfrun/tavlar-3/

  Jag vill gärna vinna en sån här dyna till vår vagn. Sittdelen är tyvärr ganska hård och oskön för min lilla tjej, dessutom skulle den bruna färgen på vagnen definitivt piggas upp av ett sånt här snyggt mönster. Sen tror jag också att Svea skulle älska att få lite mer färg i vagnen eftersom hon älskar att titta på och pilla på roliga mönster!

  Svara
 8. Sofie Altuntas

  1. Jag är gärna med i denna fina tävling. Detta skulle bli en fin present till min ensamstàende väninna som har en son pà 2 àr. Dà ekonomin tryter har hon ingen chans att köpa behövliga accessoarer till sin barnvagn. Detta skulle bli en glädjande överraskring

  2. Jag har delat tävlingen pà min FBlogg (Sofie Altuntas)
  https://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/553417988068428

  3. Gillar pà FB med namn Sofie Altuntas

  HOPPAS

  Svara
 9. Camilla Bergström

  Då första barnbarnet, en liten pojke, är på väg så vill jag att han ska ha det allra bästa.
  Vill inte han ska frysa eller bli för varm så detta skulle vara så välkommet till min dotter som tyvärr blev ensam med det lilla livet <3
  Gillar redan och delar vidare på FB https://www.facebook.com/camilla.bergstrom.12
  Mailar även och håller sen tummarna!
  Kram Camilla

  Svara
 10. Selia

  Hej skulle gärna vinna den sittdyna för min son vi har en brio sing sittdelen kan man inte göra till ligg del när han somnar
  i vagnen med sittdyna känns det säkert bättre att sova i vagnen om vi vinner den. jätte bra blogg och tävlig emma

  Har gillat fb sidan

  Krammm

  Svara
 11. Linda L

  Vi skulle verkligen behöva en dyna till vår barnvagn så att vår käraste lilla Lilly får det lite mjukare och mysigare och så tycker hennes mamma förstås att det inte är lite fel med lite färg i den annars svarta vagnen. 🙂

  Kram!

  Svara
 12. Linnéa- Mamma till Ebba & bebis i magen♥

  Vi fegade lite med färgen och valde en hel svart vagn så det hade varit jätte roligt att piffa upp den med en färgglad sittdyna från Elodie details, den med Paul Frank mönstret är ju bara för underbar!! 🙂

  Jag gillar Brands For Kids både på facebook och instagram, heter Linnea Granström på facebook och linneagranstrom på instagram 🙂

  Jag har tipsat om din julkalender här i min blogg =>
  http://linneagranstrom.vimedbarn.se/julkalender-tips☆/

  Svara
 13. Mari

  gillat på facebook (Mari Blom)
  våran vagn är svart och tråkig och lite färg skulle göra en stor skillnad. jag är en som älskar färg och en svart vagn då är inte så rolig. sen att det blir varmt om rumpan är bara positivt.

  Svara
 14. Nina och Razmus

  Hej. En färgklick skulle passa perfekt i vår svarta vagn. Att få vagnen att stråla ut lite extra när den exempelvis är parkerad på öppna förskola men framförallt att Razmus kan sitta skönt och snyggt på dynan.

  Gillat på Facebook och tipsat om din tävling på Facebook (och mailet dig)

  Svara
 15. Karolina

  Följer dem via Instragram och har mailat fem kompisar om din adventskalender.

  Det börjar snart närma sig att byta från liggdel till sittdel för vår lilla Lukas. Han är snart lika lång som liggdelen och börjar tycka det är spännande att se vad som händer runt omkring. Det skulle vara jätteroligt att få en fin dyna till vagnen.

  Svara
 16. Frida

  Har delat din blogg på F.b och följer nu även Brands for kids på Instagram.
  Skulle GÄRNA piffa upp min sulky med en snygg sittdyna! Och ett plus i kanten att det också blir skönare för min lille kille att sitta på ett mjukt och skönt underlag.

  Svara
 17. Anna Brunet

  En sån fin dyna vore perfekt till min lilla tjejs vagn då den är så svart så vore det härligt med en färgklick och att hon får sitta lite skönare 🙂

  Jag har delat på instagram men kan inte mejla dig..
  Gillar även brandsforkids på Facebook :

  Svara
 18. ida wedell

  Min lilla kille kan visserligen inte sitta än men när det är dags skulle han verkligen behöva en egen barnvagnsdyna då storasyster fortfarande är så pass liten att hon behöver sin.. och så kan det ju vara skoj att få ge honom något nytt som inte syrran haft! 🙂

  Svara
 19. Chanette Büchel

  Med en tråkig gammal begagnad svart vagn skulle det verkligen piffa upp med en fin, färgglad dyna från Brands for Kids!:)

  Svara
 20. Catrin

  Jag vill gärna vinna en fin och färgglad dyna till Alvas svarta trille vagn. Snart skall vi byta till sittdelen och då behöver hon en dyna som håller henne varm och go 🙂

  Jag har länkat på fb och mailar till dig 🙂

  Svara
 21. lisette

  jag gillar redan på facebook – lisette bäcksro och delar även din julkalender där.

  har en tråkig svart vagn och lite färg från elodie details hade verkligen inte varit helt fel i vintermörkret! =)

  hoppas på tur.

  Svara
 22. Jessica

  Gillat och delat på instagram 🙂
  Min fina son Elton har precis börjat använda sin sittdel, känns fortfarande lite stor till min lilla 5månaders bebis som måste vara med uppe och kolla vad som händer. Därför fick vi slopa liggdelen tidigare än vad vi tänkt. Men med en sittdyna i vagnen tror jag garanterat att den skulle kännas lite mer ombonad till vår lilla nyfikna kille :)!!

  Svara
 23. Anna Johansson A.

  Denna mamma vill också ha en klapp, gärna en dyna som passar min lilla grabb? Inte behövs bara varmare kläder, i detta väder – behövs en dyna i från Elodie – deras saker är helt i min melodi!
  Hoppas på vinst så att jag detta kan ge till min lilla prins! <3

  Har delat, gillat och här är min länk!
  https://www.facebook.com/anna.johansson.71697092

  Svara
 24. JoHaNNa - Julkalender på bloggen

  jag har delat länk på fb om din julkalender – Johanna Hellberg.
  kommer även upp en länk på min blogg imorgon 🙂

  gillar brandsforkids på fb: Johanna Hellberg

  jag skulle gärna vilja vinna, så jag kan överraska min gravida syster med ett fint vagnskydd 🙂

  Svara
 25. Caroline, 20 och blivande tvåbarnsmamma

  Åh! Har så fullt upp här hemma att jag nästan missar det jag väntat på så länge, första luckan!

  Tipsar i bloggen: http://fames.se/caroline/att-langta-efter-nagot/
  Gillar på facebook – Caroline Andersson
  La även till på instagram – carolinetheresia

  Varför? Jo jag har tvättat klädseln på Elias vagn 1000tals gånger, jag hatar att den blir smutsig i, men nu börjar jag se något annat, hur sliten den blivit efter mina tvättar.. Nu kommer vi att köpa en ny vagn till barnen och jag vill inte göra samma misstag igen. Men i och med att vi kommer behöva två vagnar (syskonvagn varannan vecka) så är alla kostnader redan väldigt höga, så en vinst skulle inte sitta helt fel! 🙂

  Svara
 26. Tina Carlström

  Jag har tipsat om din julkalender på min FB, Tina Carlström: https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351

  Jag gillar på FB, Tina Carlström

  Vår begagnade vagn med fläckar som inte går att skrubba bort är jag så less på. Den behöver ett facelift och dessa dynor är ju bland dessa snyggaste som finns på marknaden, vagnen hade blivit som ny!

  Svara
 27. Rosanna och Amélie

  Sist men inte minst oss!

  Underbar kalenderöppning idag. Vi är två färgstarka tjejer (jag och min dotter) men våran vagn gör oss inte rättvisa och känner att en sån här ursnygg dyna till vagnen skulle passa oss perfekt!

  Följer på instagram och delat och gillat på Facebook!

  Svara
 28. Ulrika

  Hej Emma! Jag har precis bytt till sittdelen till min lilla älskling och behöver pumpa upp allt svart med lite färg

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här