Lite nytt inför resan till Spanien

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

När vi var på Cypern tyckte jag att alla hade så fina strandklänningar utom jag så jag var tvungen att köpa några nya 🙂 Det blev två nya, dessa här nedan, men det vita funderar jag på att byta till svart, vad tror ni om det? Jag såg många som hade svart på beachen på Cypern och tycker nog att det är lite mera jag 🙂

org_dsc05064
org_dsc05061

HÄR / HÄR

Jag passade även på att inhandla några sommarklänningar. Jag älskar den vita med spetsliv och korsade band på ryggen. Den är så jag 🙂

org_dsc05008
org_dsc05012
org_dsc05017
org_dsc05014

HÄR / HÄR

Det hade även kommit in några snygga blusar som det stod “EMMA” på 🙂 Min favvo är den långärmade sidenblusen med knyt längst ner 🙂 SÅÅÅÅÅ SNYGG! Ser lyxig ut dessutom 🙂

org_dsc05049
org_dsc05044
org_dsc05038

HÄR / HÄR / HÄR Dom vita jeansen hittar ni HÄR!

Och sist men inte minst, den här playsuiten som är samma som den med apelsiner på. Jag ÄLSKAR den! Sååå bekväm och snygg! 🙂 Den med apelsiner hittar ni HÄR!

org_dsc05032
org_dsc05026

Playsuiten finns HÄR!

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Carolina - 2 barnsmamma från landet

  Hej Emma!
  Du har en så härlig inspirerande blogg.. 🙂
  Jobbar du heltid med bloggen nu? Eller hur får du ihop vardagen med alla event och resor du går på nu? Stort grattis till framgången om det är så, det inspirerar alla oss mammor!

  Svara
 2. Julia

  Hej, vill ju inte bara vara tråkig men att kalla en polyesterblus (=plast) för siden tycker jag är att lura sig själv. Siden är ett grymt naturmaterial som både andas och värmer på ett sätt som polyester absolut inte gör, dessutom är det så mycket bättre för miljön. Du har ju skrivit tidigare om att du svettas en del så att du väljer att klä dig i något som kan likställas med en plastpåse förstår jag inte alls. Siden är inte lika slitstarkt såklart, men en finblus kanske du inte utsätter för så mycket prövningar.
  Men tack annars för en härlig och ärlig blogg!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hej! Ja, du har rätt, jag är inte jättekunnig kring olika material men min mormor hade nog fått krupp om hon läst detta för hon var duktig på material och hantverk i naturmaterial. Jag tänkte däremot på hur materialet ser ut, alltså det ser ut som siden, därav det jag skrev. Jag försökte alltså inte lura någon 😊

   Jag vet inte vad du fått att jag svettas mycket ifrån? Jag svettas väldigt lite nämligen, svettas knappt när jag tränar. Eller är det något inlägg från Brasilien som du menar? För ja, där svettades jag och alla andra. Haha!

   Vad glad jag blir att du gillar bloggen. Tack för att du läser ❤️

   Svara
 3. Jessica

  De vita jeansen, vart har du hittat dem? Såå svårt att hitta snygga vita jeans som är mjuka och sköna utan att bli genomskinliga…

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här