Lagom semestersyssla

Idag har jag för första gången i mitt liv öppnat en öl med en snusdosa, tog sin lilla tid, men jag lyckades 🙂 På det här 4-stjärniga hotellet finns det nämligen inga öppnare, inte ens några att låna. Det finns inte heller några öppnare i närheten, trots att vi befinner oss i centrala Kuta! Här om kvällen fick vi låna en flasköppnare från tjejen i supermarketen. Det var en gammal skruttig, rostig öppnare täckt av bruntejp, inget att hänga i granen. Men sen kom Jair på att vi kunde öppna med snusdosan, fast vi visste inte hur. Så vi kollade bästa youtube och lärde oss 🙂 Jair kan nu öppna på ett försök medans jag får hålla på en stund. Lagom semestersträning tycker jag 🙂

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Siranee - Thaimorsan.nu

  Hehe! Kul att lära sig nåt trick hehe. Toutube is da shit 🙂 Hotellet vill nog att man ska dricka ur deras minibar. Det är nåt ni får lägga till i packlistan haha..en vin/flasköppnare. Det har vi alltid med oss. Jag brukar tömma ut allt i minibaren och fulla med egna drycker utifrån.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Haha!! Men det konstiga är att det finns inget alls i minibaren!!! Fick också höra att Indonesien är ett muslimland, därför är alkoholen så dyr, kanske det har något att göra med tom minibar och inga öppnare ?

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här