Kvällens tips – 20% på massor av sommarkläder!

– Innehåller annonslänkar för Bubbleroom-

Jag såg precis att jag hade fått ett sms och blev genast väldigt shoppingssugen igen. Haha! Det är just nu 20% rabatt på massor från Chiara Forthi och flera av dom plaggen jag har spanat på är med på rean. Spana in mina favoriter här nedan 🙂 Den vita toppen längst ner till vänster köpte jag nyligen men nu vill jag ha allt på den övre raden också! Det finns så mycket fint och det är så svårt att bestämma sig!

20-chiara-forthi-nicci-crochet-top-offwhite
20-chiara-forthi-leonora-scalloping-jacket-nude-rouge_14
20-chiara-forthi-emilia-top-pink
20-chiara-forthi-loyalty-trenchcoat-black_11

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

20-chiara-forthi-soprano-top-creme
20-chiara-forthi-soprano-wrap-dress-red_5
20-chiara-forthi-frill-cotton-cardi
20-chiara-forthi-gianina-dress-pink_5

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Jag älskar rosa, blommor och ljusa färger på sommaren. Jag gillar när det syns tydligt på klädstilen att “nu är det sommar!”. På vintern har jag mycket svart och andra höstiga färger. En färg som jag tycker funkar lika bra på vintern som på sommaren är röd. Rött är alltid lika läckert 🙂 Har ni också olika färger på era kläder på sommar och vinter?

 

 

 

 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här