Köp UV-kläder på rean till nästa sommar NU!

– Inlägget är reklam för Lekmer och innehåller annonslänkar –

Jag älskar att fynda och vill gärna ha så mycket som möjligt för pengarna, därför ser jag alltid till ligga steget före och handla på rean i slutet av vara säsong. På det sättet betalar man både ett lägre pris och säkrar garderoben inför kommande år; smart va?! 🙂 Nu är det hög tid att ge sig på sommarrean och då har jag ett grymt, kanske till och med oslagbart tips!

Handla allt ni behöver till nästa sommar på Lekmers stora sommarrea! Varför just Lekmer? Jo, för Lekmer har HELA 365 DAGARS öppet köp! Köpte du fel storlek? No worries, skicka tillbaka kläderna i början på nästa sommar!

Just nu har Lekmer en köp 3 betala för 2-kampanj på UV-kläder från Kuling. Vi kan verkligen rekommendera Kulings UV-kläder som Isadora har burit hela denna sommarn. Dom är fina, har hållit bra och skyddat Isadora mot UV-strålarna.

org_dsc04553
org_dsc05526

Isadoras ena UV-dräkt finns HÄR!

Lekmer har fler 3 för 2-kampanjer just nu, bl.a. på sandaler från Kuling och By Nils HÄR. By Nils skor och sandaler ser verkligen helt fantastiska ut! Ni hittar alla 3 för 2 kampanjer som finns hos Lekmer just nu HÄR!

Dessutom har Lekmer en rabattkod med rabattstege just nu. Använd rabattkoden LEKMER för att ta del av rabatten!

75 kr när du handlar för minst 600 kr
150 kr när du handlar för minst 1000 kr
200 kr när du handlar för minst 1200 kr

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här