Köp billig mat med 20-90% rabatt och hjälp miljön!

 – Inlägget är reklam för Matsmart och innehåller annonslänkar –

Idag hämtade jag ut en ny jättelåda från Matsmart med mat som jag har räddat från att bli kastad. Jag älskar Matsmart, hela idén är så genial! Jag sparar pengar eftersom jag kan fynda massor av skafferivaror som tomatkross, pasta, ris, kokosolja, kaffe, müsli, konserver, tacos, fredagsmys m.m. med upp till 90% rabatt, ibland till och med 100% rabatt på vissa varor! Det blir alltså mer pengar kvar i min plånbok samtidigt som jag också bidrar jag till ett minskat matsvinn vilket gör gott för miljön! Det känns riktigt bra i magen tycker jag 🙂

Visste ni att dom flesta av Matsmarts varor har lång tid kvar till bäst-före-datumet? Jag köper oftast varor som har ett år kvar! Det finns flera anledningar till att varor säljs på Matsmart, det kan vara t.ex. överproduktion eller förpackningsbyten. Det finns alltså ingen anledning att inte köpa mat från Matsmart, tvärtom, all anledning att köpa mat därifrån 🙂 Dessutom finns det massor av andra icke-ätbara produkter som t.ex. plastfolie, bakplåtspapper, muffinsformar, deodorant, schampoo, hårinpackning, köksredskap, tandkräm etc. Jag köper lite av allt möjligt och har hittills varit väldigt nöjd med allt 🙂

Det som är bra med Matsmart är också att dom levererar till hela Sverige så du behöver inte bo i någon av storstäderna för att handla där 🙂

Mitt senaste inköp gick på 500 kr inklusive frakt och av allt på bilden så är jag mest nöjd med saften, cashewnötterna, chokladkexen, riset och tomatsåsen. Saften är jag nöjd med för att detta är den godaste jordgubbssaften jag nånsin har druckit. Den måste sälja som smör i värme nu! Cashewnötter är alla vuxnas favorit medan Lucas gärna vill ha chokladkex till fredagsmys och dessa som han gillar var svinbilliga på Matsmart! Tomatsåsen som har smak av parmesan var också väldigt billig, bara 10 kr/styck för 6 flaskor!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Elin

    Jo man måste bo i stor stad! När jag skrev in mitt post nr stod det “vi leverera inte dit”. Och jag bor ända 15 min utanför ett rätt stor kommun ändå.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här