Kommer naveln pluppa?

Undrar just om min naveln kommer att pluppa. Den har liksom blivit större o rymligare men den är inte alls lika djup längre. När pluppade era navlar? Pluppade dom alls?

Magen nysmörjd:

20121111-203429.jpg

20121111-203439.jpg

Relaterade Inlägg

13 Kommentarer

 1. Isabelle

  Jag hoppades verkligen att min inte skulle sticka ut, men nu e de typ hälften ute så tyvärr får jag nog de. 🙂 Ja, visst va mössan söt, och supergosigt fleece inuti. Tycker ribbstickat är så fint med! 🙂

  Svara
 2. Linda

  Min navel är inte heller sig lik. Det har liksom blivit utdragen och större. Men det dröjer nog innan den ploppar ut, om den nu gör det. Hoppas inte…

  Svara
 3. Towe

  Min har inte pluppat ut än och ännu i vecka 27. Tror inte att min kommer göra det då jag tidigare hade väldigt djup navel. Den har blivit mindre och inte alls lika djup men tror inte den kommer pluppa!!

  Svara
 4. cia

  hej emma! jag tänkte bara fråga om du får mina svar när jag svarar på dina kommentarer? 🙂 jag tänkte att eftersom vi inte bloggar på samma portal så kanske du inte får upp ett “meddelande” om när någon svarar på din kommentar :/

  min egna navel börjar bli platt haha känns lite lustigt, jag har alltid haft en liten och djup navel men nu är den helt öppen haha! 🙁 min bm sa att navlen kan bli lite öm och göra ont när den börjar peta för mycket ut just för kläderna som skaver till, låter inte så mkt att se fram emot hahah!

  Svara
 5. Alexandra

  Hej. Min navel pluppa ut i vecka 35 något när jag var gravid första gången, hade en väldigt djup navel så trodde aldrig den skulle göra det men det gjorde den och det började skava mot kläderna i början. Sen tog det ca två veckor efter förlossningen så var den inåt igen. Nu pluppa den ut väldigt tidigt andra graviditeten redan i vecka 16.

  Svara
 6. Angélica

  Min är på god väg att pluppa. Jag har liten och djup i vanliga fall men den pluppade sist också, kommer inte ihåg när 🙂
  Vet bara att precis som du skriver blev den mindre djup…

  Svara
 7. Elin - vecka 21

  Jag tror min kommer pluppa. Framåt dagen så märker man att botten börjat dra sig uppåt allt eftersom magen växer. 🙂

  Svara
 8. Sharand

  Min navel ser ut precis som din. Kollar varje dag ifall det har hänt något men icke 😀 kanske inget att se fram emot ändå.
  Är i v. 24 nu.

  Svara
 9. Emma

  Vilket roligt ämne och va roligt att det var så många som ville dela med sig om sina navlar 🙂

  Tror kanske att min navel inte heller kommer att pluppa, men först ville jag det…. tycker att det hör lite till graviditeten och jag skulle vilja se hur det såg ut… men jag vill ju inte att det ska skava o vara eländig så nu har jag ångrat mig. Den får gärna vara kvar som den är!! Haha!!

  Nu ha botten börjat bli mer uppåt så för att nu botten på naveln måste jag ta fingret snett uppåt, inte bara rakt in som innan… tror att den kommer bli ganska platt 🙂 haha!!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här