Klipp och behandling hos Belle Studios + 20% rabatt till er!

– Samarbete med Belle Studios –

Äntligen har jag fått ordning på kalufsen igen 🙂 Mitt hår har känts så torrt och rufsigt det sista. Jag tror att det är alla solsemestrar som slitit på håret, så nu var det verkligen på tiden med ett besök hos frisören på Belle Studios för lite klipp och behandling. Jag har gjort en Olaplex-behandling vid varje klippning ett tag nu och det känns som det verkligen gör skillnad för håret. Min frisör behöver inte klippa lika mycket när hon toppar mitt hår och jag är ett snäpp närmare mitt mål att få hår så långt att jag kan täcka brösten 🙂 Jag har haft det målet i åratal men det är först nu jag märker att jag närmar mig 🙂

Kolla HÄR för att jämföra längden på håret för ett år sedan när jag började med Olaplex 🙂

dsc09669
dsc09673-1

Alltså vilken skillnad det blir på håret efter en Olaplex-behandling. Det blir alldeles mjukt och följsamt och håret får en helt annan lyster som varar i veckor!

Är du också sugen på att klippa dig eller vill du göra någon behandling? I så fall har jag en jättefin rabatt till dig! Just nu får du 20% rabatt med koden ”PÅSMÄLLEN20”. Koden anger du när du bokar på telefon eller via bokadirekt. Erbjudandet gäller till och med 31:a januari på ALLA tjänster inklusive Extensions, passa på! Detta är verkligen ett supererbjudande! Hur ofta får man rabatt hos frisören i vanliga fall?

Asså kolla vad långt det ser ut trots att det är stylat!!

Jag är sååå galet nöjd med mitt hår! Det känns så friskt och levande! Tack Belle Studios för att ni alltid gör mig så fin i håret!

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här