Känslan av att komma hem till nystädat hem

– Samarbete med Alberts Städservice –

När jag och Victor var på stand-up i höstas så skämtade Niklas Andersson om att det är ett tecken på att man börjar bli gammal, när man längtar efter att gå och lägga sig för att man har bäddat rent i sovrummet. Vi båda kände igen oss, det är ju så förbaskat skönt att krypa ner i en renbäddad säng! Men det bästa är när det är alldeles nystädat inför helgen eller när man kommer hem från en semester och möts av sitt perfekta nystädade hem! Känner ni igen er i det? Idag var en sån dag som jag kom hem från jobbet, trött och sliten, och möttes av ett alldeles nystädat hem U.N.D.E.R.B.A.R.T! Stort tack till Alberts Städservice som var här och städade idag!

Vi har anlitat Alberts Städservice för att sköta veckostädningen hemma hos oss och idag var det dags för första städtillfället. Det kom en säljare med två städare som gick igenom allt i vår beställning för att det skulle bli exakt som vi ville. Säljaren skötte också allt det praktiska med vår nyckel så att vi ska slippa vara hemma när städarna kommer nästa gång 🙂 Alberts Städservice städar med kundens egna städprodukter och redskap vilket vi tycker är bra, eftersom vi då har koll på var redskapen har varit innan. Jag är pälsdjursallergiker så katthår är det sista vi vill ha in i vårt hem. Vi tycker också om när vi kan välja våra egna produkter, dofter m.m.

Det var verkligen på tiden med en ordentlig städning, det kändes som det låg dammråttor i varenda hörn och lilla toaletten såg inte alls rolig ut. Samtidigt var det skönt att slippa göra det själv och istället få tid att mysa med varandra i helgen, särskilt nu när vi firade 1-årsdag ♥

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här