Kan det sluta rycka nån gång?

Nu ligger jag i sängen har tänkt sova men det rycker så mycket i ögat så att jag kan inte sova!! Jag har fått såna där irriterande muskelryckningar och det har hållit på hela dagen i det ena ögat. Ja, det har faktiskt hållit på i flera dagar från och till och idag satte det till och med igång i ena skinkan efter att jag hade haft min mobil i den bakfickan. Jag fattar inte vad det är med min kropp just nu?

När jag var på väg hem förut så ringde jag och frågade min mamma. Vi funderade på om jag hade brist på något. Vi diskuterade både magnesium och kalcium som kan vara problemet vid mycket kramp, men eftersom jag äter tillskott av magnesium och dricker mjölk och kvarg varje dag så kan det inte var det. Mamma föreslog även B12 men det äter jag också varje dag så nej, vi kunde inte komma fram till något.

Men nu ligger jag här med dom där jäkla ryckningarna och googlar och då hittade jag att stress, sömnbrist, koffein och choklad kan ge muskelryckningar. Jag kan bocka av alltihopa så nu har vi orsaken till mitt problem. Det är helt enkelt dags att sova mer, stressa mindre, dricka mindre kaffe och sluta med choklad… Det känns som mission impossible! Stackars mig!

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Andrea

    Garanterat stressrelaterat. Får sådana ryckningar på kvällskvisten när tempot hållits för högt under en längre tid.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här