Julklappshandla smart och spara pengar!

– Sponsrat inlägg –

Ni vet ju redan att jag handlar typ allt på nätet och julklappar är inget undantag. Det finns flera anledningar till att jag helst köper mina julklappar på nätet. För det första så är det så mycket smidigare att köpa julklapparna hemma från TV-soffan än att springa runt på stan och leta och för det andra så kan man julklappshandla smart och spara pengar genom rabattkoder som ofta finns när man handlar på nätet. När jag ska köpa något på nätet så börjar jag alltid med att ta reda på var produkten finns att köpa och sen söker jag efter en rabattkod på webbshopen/webbshopparna som har den produkten. Jag brukar oftast kunna spara in en hel del pengar på det sättet 🙂

Mina tips till er som vill få mer för pengarna när ni handlar julklappar är kolla in Lekmer på Rabattkodsidor. Just nu har dom en julkalender med produkter upp till 68% rabatt, dessutom finns det en rabattkod som ger fri frakt! Det bästa med fri-frakt-koden är att man behöver inte samla ihop till en stor beställning utan man kan beställa det man vet att man vill ha nu och fundera vidare på det andra som man känner sig osäker på.

 

Förutom Lekmer så vill jag tipsa om Ellos rabattkoder på Rabattkodsidor. Just nu har dom en kod med 25% på allt inklusive mängder med varumärken. Just denna kod brukar vara väldigt poppis så jag kan bara säga – skynda fynda så länge det varar 🙂 Själv så letar jag fortfarande efter något fint som jag och Isadora kan ha på oss på jul. Jag är lite inne på att Lucas och Isadora ska ha sina tomtekläder, dom är ju så söta, men samtidigt hade det varit roligt med något festligare och gärna att Isadora och jag matchar och att Lucas och Jair matchar, det hade varit fint 🙂 Tipsa gärna om ni hittar något som skulle passa oss 🙂

/I samarbete med Rabattkodsidor.se 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här