Jobbigt att vara sjuk när man är förälder

Det blev ett besök på vårdcentralen imorse för att få ett sjukintyg och Nasonex utskrivet. Min huvudvärk är inte nådig, men det värsta är nästan att näsan är så täppt…

Image result for när jag är täppt i näsan sitter jag på riktigt

Igenkänning deluxe!

Jag tycker det har varit så himla jobbigt att vara sjuk sen jag blev förälder för man kan ju inte bara vila tills man blir frisk. Man måste ändå gå upp tidigt på morgonen, lämna barn på skola/förskola, laga mat, nattningsrutiner osv. Innan jag fick barn kunde jag sova halva dagen, småäta framför TVn och verkligen vila tills jag blev frisk. Någon som känner igen det?

Jag har dock haft tur som träffat Victor för han är världens bästa på att pyssla om. Han har gjort iordning ett litet “nattduksbord” (en stol) på sidan av min säng med allt jag kan tänkas behöva, näsdukar, nässpray, fuktig tvättlapp (för att lägga på huvudet mot huvudvärk) och vatten. Han kör och hämtar barnen efter skola och förskola och gör allt för att jag ska få vila och bli frisk. Han skämmer verkligen bort mig! Så det är inte lika jobbigt att vara sjuk längre som det var förut när jag rådde med allt själv.

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här