Jair räddade livet på pojken!

Idag var Jair en riktig hjälte på stranden! Han var verkligen rätt man på rätt plats och han agerade snabbt! Vi fattade först ingenting vad som hände när Jair plötsligt reste sig från solstolen och sprang mot sin surfbräda, tog den under armen och hoppade i vattnet. Såg han att det var bra vågor som han inte ville missa eller varför fick han plötsligt så bråttom att hoppa i vattnet för att surfa? Det var först när vi såg två livräddare hoppa i vattnet samtidigt som Jair som vi förstod vad som höll på att hända. Långt ut i vattnet syntes fyra personer som febrilt försökte simma mot land samtidigt som dom kippade efter luft mellan vågorna som gång på gång sköljde över dom. Vågorna var starka och drog ut dom längre och längre ut, det var riktigt strömt.

Jair och livräddarna simmade snabbt fram till personerna som var i nöd. Människorna som var kvar på stranden ställde sig upp och tittade. En kvinna stod och grät. Det var såpass långt ut i vattnet att det var svårt att se vad som hände. Vi kunde bara se huvudena på 7 personer, men inte vem som var vem. Det tog en stund innan dom kom i land och då såg vi en pojke på Jairs surfbräda. När dom kom i land omfamnade mamman och pappan sin son. En lillasyster till en av dom andra killarna slog på sin storebror för att han hade gått så djupt ut i vattnet. Livräddarna tackade Jair för att han hjälpte till och jag var så stolt över Jair.

Det är inte första gången Jair räddar livet på någon. Han har gjort det många gånger, men jag kan ändå inte låta bli att bli stolt. Han reagerade direkt och tvekade inte en sekund att hjälpa till! Han var en riktig hjälte idag!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här