Jag tror att jag har en vinnare

Jag tror att jag har hittat en vinnare i “Gissa-bebis-tävlingen” 🙂 Jag har noga fört in alla 589 gissningar i ett excel-dokument, men eftersom det finns en liten risk att jag kan ha skrivit fel på nån gissning så vill jag ändå dubbelkolla. Är det någon som vet med sig att ni hade 4 rätt? Eller att ni gissade rätt på kön, datum och klockslag? Hör av er till mig senast imorgon i så fall, annars kommer jag publicera vinnaren på lördag!!  🙂

Vad jag kan se så är det ingen som har 4 rätt och ingen som har gissat rätt på kön, datum och klockslag och i så fall har jag en vinnare i tävlingen.

Om någon undrar hur jag utser vinnare så tänkte jag förklara. Den som har flest rätt vinner, men om det är flera som har lika många rätt så vinner den som har gissat rätt på dom olika frågorna i denna prioriteringsordning: Kön, datum, klockslag, vikt och sist längd. Viktigast är alltså kön och minst viktigt är längden.

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här