Jag testar silvershampoo

 – Inlägget är reklam för MEDS och innehåller annonslänkar –

Jag har haft exakt samma hårfärg i 17 år, men dom senaste åren tycker jag att mitt hår har blivit lite gul-blont istället för ljusblont. Jag tror tillverkarna medvetet har gjort en förändring för den medföljande hårinpackningen har bytts ut mot en efterbehandlingsprodukt med blått pigment som sägs ta bort gula toner… Problemet är bara att det inte blir nån skillnad, håret är fortfarande lika gul-blont. Först funderade jag på att låta färgen sitta i 5 min längre men då riskerar jag att bränna av hårtestar och det vill jag inte heller så efter inspiration från Malin bestämde jag mig för att testa silvershampoo 🙂

Jag provade Björn Axéns silvershampoo och silverbalsam och redan efter första tvätten så såg jag stor skillnad! Malin frågade till och med om jag hade färgat håret, men det hade jag ju inte 🙂 Efter den andra tvätten hade mitt hår fått den färgton som jag ville ha, den är riktigt effektiv med andra ord 🙂

Jag älskar den nya kallare tonen i mitt hår och jag är riktigt nöjd att jag hittade en lösning som inte sliter mer på mitt hår. Dessutom innehåller både shampoo och balsam UV-skydd som skyddar håret nu på sommarn. Solen sliter mer på håret än vad man tror 😛

Jag har haft samma hårfärg i 17 år, den enda förändringen jag har gjort är att jag ett tag hade svart underhår. Det var supermodernt ett tag 🙂 Vad har ni haft för hårfärger genom åren?

Relaterade Inlägg

9 Kommentarer

 1. Malin

  Genom åren har jag nog haft alla möjliga tänkbara färger.
  Hade blont hår när jag växte upp sen blev det mörkblont och nu vid 41 år är jag grå i över halva håret.
  Färgar det inte längre utan kör naturell.
  Det bästa beslut jag fattat när det gäller mitt hår.
  Älskar min gråa färg och frisören tycker inte jag ska färga håret, hon säger att folk betalat för att få min hårfärg, haha.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja det är ju jätteinne med grått! Min mommos frisör sa samma sak om hennes hår. Hon hade också en jättefin grånyans och till med några ljusare (nästan vita) slingor fram i luggen. Jättevackert!

   Svara
 2. Malin

  Jag har haft många olika färger i håret genom åren.Men jag kommer alltid tillbaka till blont.
  Jag använder silvershampo varje gång som jag tvättar håret1-2 ggr i veckan.Jag använder ett silvershampo som heter no yellow shampoo från Fanola.Det är så bra!!Jag har det i bara ett par sekunder typ lägga i och skölja direkt.Har också haft problem med gula nyanser.Men har en lite kallare blond ton nu tack vare detta shampo!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Grymt tips! Tack 🙂 Ja det blir verkligen stor skillnad! Jag har bara i mitt schampoo under tiden jag tvättar kroppen så också en väldigt kort stund. Jag tycker det funkar jättebra 🙂

   Svara
 3. Joanna

  Jag byter hårfärg varje månad och har haft de flesta färgerna.
  Tänk på att silverschampoo och dess balsam faktiskt sliter lite på håret. Inte mycket men ändå.
  Tråkigt att höra om din mormor. Var själv på begravning i måndags för min “måmå”. Hon och måfa dog med 5 veckors mellanrum. Så mycket som försvann så snabbt

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Haha! Åh vad kul! Gör det? Är det inte beroende på vilket märke man använder?

   Beklagar! Gud vad hemskt! Var båda sjuka eller dog den ena av hjärtesorg? Jag har nämligen hört att det är vanligt att den andra dör inom ett år, så jävla hemskt. 🙁 Beklagar verkligen!

   Svara
   • Joanna

    Kan vara beroende på märke, det vågar jag inte svara på. När jag är blond använder jag inte silverschampoo/balsam varje gång jag tvättar håret.
    Nja det både sjukdom men också hjärtesorg.
    Kändes jättekonstigt att vara i deras hus och ingen var där.

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här