Okategoriserade

Jag lever trots ny halsinfektion

Nu har det varit tyst från mig i flera dagar, inte så likt mig, men det beror på att jag åkte på en ny halsinfektion i slutet av förra veckan. Det kom smygande redan på torsdagen och på lördagen var det såpass illa att jag inte kunde prata alls – IGEN! Det blev alltså en ny dunderantibiotikakur och vit vecka. Asså jag orkar inte! Jag har varit sjuk nästan hela detta året! Först en massa magont hela våren och sen halsinfektioner halva sommarn, tre semesterveckor gick åt till att vara sjuk. Men självklart sjukanmälde jag mig så jag kommer ta ut semesterveckorna någon annan gång istället.

Iförrigår kom vi tillbaka hem till Sverige, men sov bara en natt hemma i huset innan det var dags att åka igen. Vi har nämligen hyrt ut huset igen 🙂 Det blir alltså en weekend till stugan i Falkenberg som avslutas med en hotellnatt för mig och Victor innan vi går tillbaka till jobbet igen.

Idag pratade jag med kliniken som gjorde gastroskopin på mig. Allt med min mage såg bra ut så varför jag har haft så ont vet jag inte, men det spelar inte så stor roll för jag mår ju bättre nu 🙂 Jag passade på att berätta om mina halsinfektioner och att jag blivit så sjuk att jag blev inlagd på sjukhus dagen efter undersökningen. Dom menade på att man inte kan få halsinfektion eller halsfluss av gastroskopin, men det kan bli sår i slemhinnan och om jag hade bakterierna latent så kanske dom fick bättre fäste och därför blev jag så sjuk. Jag berättade också om deras fruktansvärda bemötande när jag ringde dagen efter. Jag var jätteorolig eftersom jag hade fått så ont så jag ringde för att fråga om det var normalt. Jag trodde ju inte att jag hade fått halsfluss utan snarare att min hals var skadad. Jag grät och berättade att jag inte hade sovit på hela natten pga ontet. Först sa kvinnan att hon aldrig hört att man kunde få ont efter gastroskopin, sen sa hon att hon skulle be en sköterska ringa mig, men när jag berättade att jag inte hade sovit sa hon ”Men om du inte kan sova så kan vi inte hjälpa dig, om du vill ha sömntabletter så får du vända dig till din vårdcentral.”. Så avslutades samtalet och ingen ringde upp mig. En sån IDIOT! Hon missförstod inte mig, det hon sa var bara tyket, onödigt och elakt!

Den här sommarn har verkligen varit både underbar och skitjobbig. Underbar för att vi har gjort så mycket roliga saker, men skitjobbig för att jag har varit sjuk halva sommarn. Nu får vi hoppas att det blir slut på eländet och att vi får en friskare höst 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.