Jacke har åkt

Nu har Jacke åkt tillbaka till Rio de Janeiro och jag saknar redan ihjäl mig! Hon skulle bara vara här i en vecka men stannade i två veckor. Dessa två veckor gick på tok för fort och nu känns det så himla tomt! Jacke är en helt underbar vän och jag hoppas innerligt på att se henne snart igen. Hon hade planer på att komma tillbaka och stanna med oss dom sista dagarna på Praia de Flamengo, men hon var inte helt säker. Jag håller mina tummar för att hon kommer tillbaka innan vi åker hem. Nu är det bara 11 dagar kvar i brasselandet. Det känns verkligen surrealistiskt att vår långa resa snart är över, men samtidigt så har jag faktiskt börjat längta hem lite grann.

Iförrigår var jag, Jacke och Rosalie på uteserveringen på bensinstationen igen och vi hade så himla roliga konversationer. Vi tre tillsammans är verkligen som en galet blandad drink! Det blir så tokigt så att det nästan blir gott! Haha! Jag kommer sakna våra stunder, men det har varit en jättekul tid 🙂 På måndag väntar nya äventyr på en av Brasiliens finaste stränder 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här