Isadoras nya säng

Jag är så himla nöjd med Isadoras nya säng så det är nästan löjligt! Jag har länge funderat på hur jag ska göra hennes rum lite mer personligt. Det känns som jag bara har ställt in möbler men struntat i att “dekorera” och sätta upp saker eftersom jag inte haft någon bild i huvudet på hur jag vill att rummet ska se ut. Nu när hennes nya säng är på plats klarnade det plötsligt till så nu vet jag hur jag ska göra hennes rum mysigt 🙂

Isadora älskar sin nya säng! Jag trodde det skulle bli svårt att få henne att somna i den eftersom hon sovit i min säng i ett par nätter, men det har gått hur bra som helst 🙂 Dessutom har barnen börjat leka på hennes rum nu, det har dom ALDRIG gjort förut 🙂 Det var som hennes rum och hennes leksaker fick nytt liv 🙂

org_dsc06692
org_dsc06681

Det är fortfarande mycket kvar att fixa, bl.a. behöver hon en sänglampa, nya sängkläder (det som ligger i sängen nu är för spjälsäng), en klädkammare och gardiner. Jag har också några tavlor som jag vill sätta upp och så funderar jag på en tavellist eller ett hyllplan för prydnadssaker men jag vet inte riktigt var det ska sitta ännu 🙂 Jag tänkte att jag skulle fixa lite med detta under lovet. Jag ser verkligen framemot att visa er rummet igen när det är lite mer klart 🙂

org_dsc06696
org_dsc06692

Den stora garderoben står fortfarande kvar och täcker nästan upp hela sidan av väggen på andra sidan rummet. Jag tänkte sälja den för att få plats med lite nya leksaker Isadora har fått till sina dockor. Jag tänkte istället skaffa ett klädskåp eller en byrå som får plats där Isadoras dockskåp står nu… Fler tips på var jag hittar en bra byrå/klädskåp som skulle passa här mottages tacksamt!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Sandra

    Jag gillar iden med rullådor som nämnts ovan. Sen har vi kört IKEAs malmbyrå till barnen. Den sväljer enorma mängder kläder. Till klänningar har jag satt upp sådana där stänger som egentligen är till köksredskap om du förstår. De sitter bakom dörrarna i barnens rum och fungerar utmärkt. Ett annat alternativ är en liten garderob från Jysk som vår dotter har. Liten och smidig men lite rappligare. Men den har hållt de år vi haft den. Kostade under tusenlappen med överskåp. Den har både hängmöjligheter, hyllor och lådor för tex underkläder. Men ett äldre skåp är ju klart charmigare. ?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här