Fjärde graviditeten

Intervju i Expressen angående att vara gravid under coronakrisen!

Idag kontaktade Expressen mig efter att ha läst mina blogginlägg om att vara gravid och föda under coronakrisen. Det blev en intervju och en artikel i Expressen som kom upp redan idag, läs den HÄR! Jag tycker att det är mycket som är knäppt under coronakrisen, särskilt det här med att gravida inte räknas till riskgruppen förrän motsatsen bevisats.

2 Comments

  • Sara

    Tycker också att mycket är knäppt i den tid vi upplever och har pendlat mellan stor oro och lugn och allt däremellan i känslor. Förstår att många av er som är gravida upplever särskilt stor oro. Det är mycket man inte vet. Och det är många känslor kring både graviditeten och bebisen i magen man går igenom som gravid. Däremot vet jag inte om jag delar uppfattningen att gravida borde räknas som en riskgrupp bara för säkerhets skull. Det är inget man kunnat se ännu i de få studier som gjorts. Däremot finns ju vissa faktorer som kan göra att man som gravid hamnar i en riskgrupp som högt blodtryck eller diabetes till exempel och det ska man ta på allvar. Jag hoppas att allt går bra för er och att ni båda kan uppleva er bebis födelse – i augusti kan ju smittspridningen minskat. Ta hand om dig och magen!

  • Sara

    D stog kort i GT om att planerade kejsarsnitt inte blir av. Vet du mer om d? För jag har sj fött mina barn med planerat kejsarsnitt och d finns ju många anledningar till d där vaginal förlossning inte går te x för trångt bäcken lr hjärtformad livmoder.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.