Inget föräldramöte för mig

Ännu en intensiv vecka har precis börjat… Det är väldigt mycket just nu, men inte mer än jag klarar av. Jag känner mig inte stressad eller så, men jag kan säga så här: Det finns inte mycket tid att sitta ner och grubbla på hur livet blev. Den lilla tid jag har kvar på kvällarna när jag har lagt barnen brukar jag använda till att blogga eller kolla på en ny serie som jag hittat på Viaplay, Svartsjön. Det är en jättebra svensk/dansk/norsk-serie som är lagom läskig för att jag ska våga titta själv 🙂 Ibland svipear jag lite på dejtingappen också, men jag hinner knappt svara dom som skriver till mig så då är det ju ingen idé att spana heller.

Ikväll var det föräldramöte. Jair hade inte tid att gå så han skulle ta barnen istället, men när jag satt i bilen på väg till mötet ringde han och sa att jag skulle hämta barnen för att Isadora var jätteledsen. Jag åkte så snabbt jag kunde men det var mitt i rusningstrafik så det tog 5 minuter längre än vad det brukar göra. Jair hann ringa mig två gånger under tiden som jag var på väg och jag kunde höra hur Isadora skrek för full hals i bakgrunden. När jag kom lugnade hon sig direkt så jag tog med mig barnen till bibblan och åt glass medan Jair gick till föräldramötet.

Det gjorde mig absolut ingenting att jag fick lite extra tid med barnen. Jag känner mig dessutom krasslig igen så just nu går jag på värktabletter för att fixa dagarna på jobbet. Jag har ont i halsen och så har jag fått en väldigt ond blåsa (afte) eller ett sår långt bak vid hörntanden. Blåsan gör mycket ondare än vad halsen gör. Jag hoppas innerligt att det är bättre imorgon.

På bibblan lånade vi om Lucas älskade Skelettbok som vi snart har läst ut. Det är bara ett par sidor kvar nu. Lucas säger att vi ska läsa Skelettboken varannan kväll och bibeln varannan kväll så vi behöver nog ha Skelettboken nån vecka till 🙂

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Lexochlogan

  Skönt att det löste sig ändå och att Jair gick ovh du kunde ta barnen, det gör ont i en när barnen skriker. Vi är krassliga här med, Logan fick 3 dagars feber förra veckan, när han nästan var brs fick jag feber och ont i halsen och i morses fick lex feber… suck men blir en mys vecka i alla fall och i morhon hoppas vi på mindre feber så man kan göra ngt. Hoppas ditt onda, blåsan går över snabbt

  Svara
 2. Malla

  Jag fattar inte? Jair hade inte tid att ga pa foralramotet men han hade tid att ha barnen.
  De gjorde dej ingenting att du fick extra tid med barnen.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här