Femte graviditeten

Ingen kul helg

Vilken helg det blev?! Solen sken och vi skulle ha städning, hälsa på vänner gå på spa och ha det supermysigt på alla sätt och vis, men alla våra planer kastades om helt och hållet. Istället började helgen med att jag var totalt utmattad av sömnbrist och sov halva fredagen. Vi fick ställa in vår spahelg pga magsjuka och jag blev deppig. Jag känner mig fortfarande så skör, så det krävs inte så mycket för att det ska kännas som jag är på botten igen. Det är säkert hormoner som spelar in också för jag är antingen superglad och genuint lycklig eller superledsen och jättedeppig.

Veckan startar dessutom med jättemycket foglossning för att jag var dum nog att promenera lite för långt och antagligen lite för snabbt igår. Jag känner mig så så så himla dum! Självklart visste jag inte att det skulle bli så här, men eftersom det gått två veckor sedan som jag promenerade sist så borde jag tagit en kortare promenad för att känna efter.

Victor var snäll och körde Isadora till förskolan idag och är även beredd på att hämta henne, men jag tänkte försöka göra det själv. Det är en 40 minuters promenad tur och retur vilket är ungefär hälften av sträckan jag promenerade igår så det kanske funkar. Vi får se 🙂 Jag har ont redan, men det gör i alla fall mindre ont idag än igår. När jag var gravid med William minns jag att foglossningen blev värre dagen efter aktivitet, nu verkar det som att jag ”återhämtar” mig lite snabbare än så 🙂

Positivt var i alla fall att svärmor är hemma från Spanien – så mysigt 🙂 Och Victor har hjälpt mig att färga håret så nu ser jag inte så grå och trist ut längre haha!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.