I (för)väntans tider

Emma och jag har just kommit tillbaka till verkligheten efter en härlig avslutning på helgen på ett av våra absoluta favoritställen, Upper House. Precis som alla de dagar vi inte har barnen så känns det som att något saknas. Självklart är det skönt att Emma och jag får lite egentid. Inte minst nu när vi skämt bort varandra med avkopplande spa och lyxig middag. Men jag skulle aldrig byta bort barnen och vårt familjeliv för något annat i världen. Jag är precis där jag ska, och inte minst vill, vara och livet har precis börjat! ☺️

För er som följer oss så vet ni kanske att jag precis har börjat ett nytt jobb vilket är väldigt spännande och inte minst utvecklande. Först och främst är nätverkande och intressanta konversationer med nya människor något som jag, och jag tror vi alla mer eller mindre, har väldigt mycket utbyte av. Precis som resten av livet tillsammans med Emma så är det så mycket spännande saker som händer just nu att jag går runt med ett lyckorus i kroppen mest hela tiden. Det ligger väntade och oväntade saker och lurar runt hörnet, och det kommer bara mer hela tiden. 😊

Nu börjar vi närma oss julledighet och kvalitetstid med nära och kära, vilket skall bli väldigt skönt och inte minst mysigt. Som ni kanske vet så har Emma och jag inte minst jobbat hårt med julkalendern senaste tiden, samtidigt som vi haft mycket annat på gång. Till exempel har Emma planerat Ung arenas stormöte, där jag också hade äran att vara med som deltagare. Faktum är att det var första gången i min karriär som jag utnyttjade mitt medlemskap i Unionen, ytterligare ett bevis på hur bra inflytande Emma har på mig! Det blev väldigt lyckat tack vare henne och de andra i styrgruppen, och ännu ett exempel på hur grym hon är och hur mycket utbyte jag har av att lära mig av alla hennes kvaliteter. Tänk att jag får dela livet tillsammans med henne! 🥰

Inte minst efter att sista luckan väl är öppnad på julafton är vi definitivt värda att njuta av jul- och nyårsledigt. Vi har fortfarande inte spikat allt vad vi skall göra och när, utan tar det delvis som det kommer vilket på ett sätt är det bästa sättet att vara lediga. Vi har en hel del idéer vad vi vill göra, inte minst efter att höstlovet blev lite av en sjukstuga. Efter jul- och nyårshelgerna har vi också barnens första skidresa planerad till Branäs vilket skall bli så kul! 🤩

Vad har ni själva planerat över jul- och nyår? Dela gärna med er i kommentarsfältet!

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Sara K

  Vilket fint inlägg! Emma har verkligen hittat sin drömprins och du din prinsessa! ❤️
  Julen blir lugn med familj och släkt. Jobbar alla dagar utom röda dagarna så får koppla av då.
  Sökt skola till våren så hoppas jag får glädjande besked innan jul! Så slår allt in så blir jag färdigutbildad kock 22 maj 2020!
  Ha det gott!

  Svara
  • Emma

   Åh ja det har jag verkligen gjort ❤️ Jag har verkligen haft tur!
   Men åhhh hoppas du kommer in då! Håller tummarna för dig och hoppas att ni får en jättefin jul!

   Svara
  • Victor

   Vad kul att du gillade det, och tack för de fina orden! 🤩 Vi har verkligen haft tur som hittat varandra, och det är svårt att hitta ord som beskriver känslorna bra nog ☺️ Hoppas att du och ni får en fin jul- och nyårsledighet, vi ser väldigt mycket fram emot lite extra tid med familjen. Spännande med kockutbildningen, det låter jättekul! 🥳

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här